Sam nie wiem, dla mnie jak za kogos kto kosztował 30 wielkich baniek i mowiło sie o nim nowy ten, nowy... i nie dostaje wielu szans gry u jednego, pozniej u drugiego i tak dalej to jest ocs nie tak. Wychodzi na to, ze Real kupil niesprawdzonego pilkarza o przecietnych umiejetnosciach, a zrobiono z niego Boga, zanim jeszecze dotknal pilki na SB.Chłopie umiejętności Robsona trudno podważać i to, iż nie ma jak na razie zbyt wielu minut w tym sezonie o niczym nie znaczy
Skad wiesz, ze Robinho ma tak wielkie umijetnosci, ze ja nie moge ich nawet podwazyc, skoro szans ogomnych nie ma na ich pokazanie, a filmiki w internecie juz niejednokrotnie pokazały, ze nie mowia całej prawdy.
To bardzo dobrze rozumiem i łacze sie z nim w tej tragedii. Przyjechał mlody chlopak do Europy, do poteznego klubu, a tu boisko podzielone na dwie polowy, dwie bramki i kolorowe odbiorniki TV. Do tego dano mu kilka pilek i to w roznych kolorach, kazda do czegos innego, a zeby go jeszcze dobic ktos przez przypadek powiedział mu słowo, ktore w Brazylii nie słyszałZeszłego sezonu nie bierz pod uwagę, bo wtedy to on niebardzo kapował co to znaczy europejska piłka