w zeszlym sezonie marquez ani razu nie zagral jako def pomocnik.Zaza pisze:rkoeman pisze:w zeszlym sezonie marquez nie gral ani razu jako def pomocnik. ale co tam
Chyba u Ciebie w FIFA 2007 czy jak tam te gry sie teraz nazywająChyba sam zapomniałeś - jak to była debata czy sie nadaje - że niby za wolny ale jednak kapitalnie sie ustawia itd - czyta gra
Troche grał chyba że zapomniałes zdarza sie. Ochłoń troche bo tu nie ma prawiczków, i nie każdemu dasz lekcje
A ja zauważyłem że to Twoja 7 wypowiedz z czego 5 krytyczna
Pozdrawiam - nie zeby coś ale wiesz troche rześmy mistrzu widzieli![]()
Wiesz nie bierz tego do siebie, bo mam nadzieje że nadal bedzie tu wpadał. Nawet krytyka sie przydaje
a moj przedmowca napisal:
wiec w czym problem? rafa grywal jako def pomocnik w swoim drugim sezonie w Barcelonie bo kontuzje mieli Edmilson i Motta. jezeli sa zdrowi nikt nie chce go na tej pozycji bo wtedy Barcelona traci pilkarza, ktory potrafi swietnie wyprowadzic pilke z linii obrony do linii pomocy badz ataku.Marquez w poprzednim sezonie grał bardzo często jako defensywny pomocnik i spisywał się bardzo dobrze także problem nie istnieje
wybacz moj mily ale skoro ktos pisze o zeszlym sezonie i jest to nieprawda beda wytykal tego roadzku bledy. wlasnie po to by dyskusja miala sens i odbywala sie miedzy ludzmi ktorzy wiedza co pisza