FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 paź 2006, 19:38

Niggaz grrr "wielku szu" :wink: Ale szczerze, zauważyłem że rozmowa jest tego typu że "ą ę ś ć" :? To jaki wniosek można wyciągną po Jego wypowiedz ? Chyba wiesz co piszesz - a jesli tak Ty piszesz to spoko. Zresztą chyba nie sadziłem że znów ja zaczna jatka :P juz Ci mówiłem wierzmy w proces resocjalizacji. Druga sprawa że w tym temacia "ja nie z tych"

Czyli dwa Was kluczowy słowe jest "poprzednim"... sezonie - tylko z tego co wiem temat rozmowe był kto jak nie Edmilson na DM ?. Zresztą nie dam głowy co to poprzedniego sezonu - zaufam Wam Katalończyką :wink: Ale w czym problem ? no własnie jak Rafa grywał tam dwa sezony temu i dawał sobie rade, a teraz w razie potrzeby na środku defensywy może grać Carles i Lilian a Rafa na DM. To tak jak by sie spierać czy Tarzan nie zagrał ani razu na prawej stronie defensywy w popszednim sezonie. :wink: A tematem był "czy moze tam grać " :]

rkoeman pisze:odbywala sie miedzy ludzmi ktorzy wiedza co pisza
To miło mi mam nadzieje ze jeszcze nie raz bedziemy mieli o czym pisać :]
Bo jak napisałem:
Zaza pisze:Wiesz nie bierz tego do siebie, bo mam nadzieje że nadal bedzie tu wpadał. Nawet krytyka sie przydaje

Pozdrawaim :!:

Wróć do „Hiszpania”