Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 paź 2006, 19:58

LaRage zawsze tak masz, ze ktos do Ciebie mowi, a Ty odpowiadasz w sposob, ktory nijak ma sie do tego co uslyszales/przeczytales? :>
LaRage pisze:Wiekiem rownierz bym niczego nie tlumaczyl, Fabregas, Messi, nawet Sahin mial lepsze okresy od Robinho. Co innego aklimatyzacja, ale tutaj jego kolega Cicinho duzo czasu nie potrzebowal aby wszystkich przekonac co do jego nieprzecietrnych umiejetnosci. No chyba, ze okres aklimatyzacji wydluza sie odwrotnie proporcjonalnie do wieku pilkarza, choc wg mnie to regula ta znaczenie traci w wieku juz wzglednej dojrzalosci psychicznej, za ktory 22 lata moznaby spokojnie przyjac co nie?;
Jezeli mozesz, to przytocz mi fragmenty naszej "dyskusji", gdzie:
1. Napisalem, ze Robinho nie spelnia oczekiwan bo jest za mlody.
2. Pisze cos o aklimatyzacji.

Bo tamte posty pisalem w nocy i mozliwe, ze mi cos umknelo - niby myslalem ze nie napisalem, a jednak napisalem. Widocznie cos musialo mi umknac, bo za cholere nie wiem do czego to napisales. A moze po prostu juz sam nie wiem co pisze. W sumie...

Co do reszty to milczenie bedzie chyba najodpowiedniejsze. Przemyslenia na temat Twojej "wyrosnietej lechtaczki" sa raczej ponad moje sily. Nawet dzisiaj.

Messi E2 Ronaldinho :spoko:
Jestes dla mnie dzisiaj postacia dnia. Przebiles nawet dziadka, ktory w autobusie chcial wysiadac przez okno i to w czasie jazdy. Gratulacje.
Ale na drugi raz wysil klawiature i skrobnij cos, co chociaz w stopniu minimalnym byloby powiazane z tematem. Bo glupio tak troche... :roll:

Wróć do „Hiszpania”