Forumowe problemy techniczne (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 12 paź 2006, 11:46

Mi generalnie ( :lol:) nie przeszkadza, że przed meczem temat "Reprezentacja Polski" cieszył się równie wielką popularnością co temat "Reprezentacja Brazylii", że po pierwszych spotkaniach z Austrią i Iraklisem pierwsze psty pojawiły się na następny dzień, za to w knajpie były o tym trzy strony. Nie przeszkadza mi, że w knajpie 80 stron wywala się w ciągu 4 dni, ale jednak jako moderator poczuwam się do jakichś obowiązków na stronie. Bo prognozy na przyszłość sa takie, że tylko najbardziej zatwardziali typu Zaza za rok będą pisać w jakimkolwiek innym temacie. Po co się wysilać?

Za to zirytowało mnie trochę, że po 10 minutach w knajpie pojawiło 10 postów o treści "1:0!!!!!!", " :shock: :shock: :shock:" , "jestem w szoku". Cieszę się z tego livescore (pewnie nie tylko ja), bo telewizor z "dwójką" jest ciężko dostępny. Ale podobno to jest forum "dyskusyjne", a panowie mają dostęp do gg (można sobie nawet w opisie wstawić :idea:) i onetu. Nie będzie jak zwykle takiej sytuacji, że po meczu ogólnodostępnym 15 stron w knajpie "wow <pincet emot>", w temacie właściwym strony 3.

W skrócie; co powyżej. Jest taki temat. "Reprezentacja Polski". Służy on do wypowiadania się o reprezentacji Polski. Następnym razem nie zamknę łopatologicznie knajpy, tylko temat "Reprezentacja Polski" będzie migał i świecił się na kolorowo podczas meczów kadry.

A nie otwarłem wczroaj wieczorem, bo się wcześniej położyłem :olaboga:, mam nadzieję, że nikt nie cierpiał.

PS. Kiedyś pomimo małej ilości czasu admini zaglądali do tego tematu. No, ale teraz faktycznie nie warto, jak problemem technicznym są moderatorzy. Nieusuwalnym. A może to dlatego, że piszę się tu o pierdołach :think:?

Wróć do „Wracając Do Meritum”