Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 12 paź 2006, 11:46

Sero filmu nie wydał ... narazie :roll: Niby był sprzeciw ale to chyba nie o to chodzi - nie marketing a wydarzenia np. w szatni są ważniejsze. Bo nikt nie wie co sie tam wydarzyło ... :wink: Co do krytyki to wiesz :roll: Lata mi ona - prawda jest taka że gdy grał dobrze to i tak PSG nie wygrywało :roll: Lacombe chyba sie zdziwił że PSG to nie Sochaux :P bo z tego co wiem to nie tyle krytykował kolegów co właśnie trenera :wink: Jak by nie patrzec ktoś miał racje - gdy nie idzie winny trenera [bo PSG znów zawodzi] ale trener obją obją taktyka ataku na piłkarza i sie stało.

Sero pisze:Gwiazdeczka, dla której taki klub jak PSG był za małym, a on był za wielkim.
Chyba nie tak - PSG mu umożliwiło gra - straciła na transferze z 1,5 miliona euro rocznie :roll: A pamietaj że 2 pierwsze mistrzostwa Lyonu do też jego duża zasługa.
Sero pisze:Ciekawe czy w Milanie zdecydował by się na takie incydenty
No własnie w tym rzecz że grał tak naprawde mało - był poprostu rezerwowych, ale mimo to nie atakował nikogo czyli co bał sie Ancelottiego ? Galliani go bił :lol: ? Wiesz akurat mi to koło nosa bo tylko sie PSG osłabiło ale gdy nie ma wyników to trudno nie wymiagać zmian od trenera.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”