Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 12 paź 2006, 20:58

W czasie mercato najbliżej pozostanie w Juve był Fabio Cannavaro bo Juventus dał mu wrócic do zycia mimo że tak krótko grał - na moje oko - wiemy co sie stało - wiec teraz nawet pozostanie Buffona na dłużej nie bedzie już szokiem. Narazie pokazał że nie ma tematu bo z pewnoscia mógł odejśc w lecie. A nie jeden klub mu da wszystko by grał dla nich...

Sero zauważ że Juventusowi zabrali dwa mistrzostwa a przydzielili Interowi ... jedno. Wiec mogli zrobić dwa razy tak samo "nie przyznać tytułu" - ale to był mini proces a teraz wychodza inne tematy :? Jak by teraz Milanowi zredukowali do zera liczbe punktów minusowych to pewnie tez sie zacznie inne film :na temat tytułu ? Ale mam nadzieje że nie. I nikomu do głowy to nie przyjdzie - Bo jeśli Juventus nie wywaczył tego mistrzostwa to nie powinni go przydzielić i tyle. Tym bardzie że naprawde nie wiele udowodnili - ale np. cena Euro 2012 jest wysoka :roll:
Sero pisze:ylko, że jeśli wygramy znów zaczną się komentarze, że "liga bez Juve" "główni rywale z minusowymi pkt" itp. ale wtedy żaden kibic Interu nie będzie się wstydził

To już jest inna sprawa :roll: ale z tym nie wygracz nawet drogą sądową :wink: wiesz jak jest ilu kibiców tylu trenerów :wink:

Nie podpisał umowy ? hmmm to miałem zwidy :roll:

Wróć do „Włochy”