Widzę, że znów nie zostałem zrozumiany. "Dostaw noga" to nie jest żadne jechanie po zawodniku. gdyż to też trzeba umieć (patrz wspomniany Włodarczyk, czy Brożek, którym ta umiejętność najwidoczniej jest obca). Chodziło mi o styl zawodnika - niewiele biega, nie walczy, czai się na polu karnym a piłka i tak spadnie mu pod nogę i strzeli bramkę. I tyle. (Czy w tym kraju prawie każdy musi sie doszukiwać w każdym zdaniu drugiego dna, spisku i złośliwości?Messi E2 Ronaldinho pisze: Mozna zaobserwowac, ze jak "dostaw nogę" grał w Legi był bozyszczem teraz jest tylko "dostaw nogę"...
A czy żal że są w Wiśle? Niech Wiśle wyjdzie to na zdrowie! Bezrobotni, dostali ciekawe oferty z Wisły to co się dziwić? Nigdy nie byłem wielkim fanem ani Okuki (za to jak skatował zespół, który długo dochodził do siebie po jego odejściu, patrz np. Jarzebowski) ani Stanko (który niewiele walczył, a cała drużyna na niego pracowała). Ale wydatnie pomogli Legii zdobyć mistrza i za to należą im się słowa uznania i podziekowania (o czym Okuka przekonał się podczas ostatniego meczu Legia-Wisła).