Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 12 paź 2006, 22:22

guru pisze:Ale sciema Skoro nie wiesz w jakiej jest dyspozycji to skad wiesz w jakiej jest formie? Zreszta w CFC Ashley gra na lewej a nie Bridge, ale nie

Wiem że grał swietnie na początku sezonu i był IMO najlepszym graczem Chelsea razem z Drogba. Zaznaczyłem tylko że nie jestem pewien czy obecnie( w tej chwili) jest zdrowy wydaje mi sie że tak chyba ze cos przeoczyłem. Rozumiesz czy tzreba dalej tłumaczyć.Jak sciema :? Porownujac gre Cola i Bridga w tym sezonie opowiadam sie zdecydowania za tym drugim..ale dobra niech ktos trzeci zajmie stanowisko w tej sprawie to wtedy może sie przkonasz :roll:
guru pisze:Ty wiesz lepiej niz Mourinho lub McLaren
Ja wiem lepiej niż McLi Jose a ty wiesz lepiej w sprawie Roo niż SAF,McL,Gerrard,Terry,Shearer,Jewell i wielu innych ktorzy wspierali Roo i byli za tym aby powołąć go do kadry i wierzyli w niego :roll:

guru pisze:Ale taki Theo nie ma jeszcze wyrobionego nazwiska i nie moze byc powolany bo po co? Nikt nie wie jak on gra nikt go nie widzial w akcji, w Arsenalu wogole nie gra. To fakt, malo gra, ale asysta z AV po wejsciu na bojoi bodajze w 70' to nic takiego... poza tym udane dryblingi...

1 Jest za młody i nie wolno w tym wieku zrzucać na niego tak wielkiej odpwoedzialnosci, bo to go może zniszczyć.Powiesz ze Roo też w tym wieku zaczynał ale zauważ że ci zawodnicy są calkowicie rózni mentalnie :roll:
2 Praktycznie nie gra w Asrenalu(kontuzja ostatnio?) Wenger zna go b.dobrze i wie jak z młodymi sie postepuje to nie chodzi o umijetnosci czysto piłkarskie :roll:
3 Nawet jeżeli to chcesz go powoływac po asyscie i kilku udanych dryblingach?

guru pisze:Nie bo nie, Ronney gra dla MU i jest lepszy, potrzebuje czasu... To jak bedzie w formie niech powie, wtedy niech McLaren go powola, szkoda ze sie pospieszyl dajac mu sznase w ostatnich meczach...

Poczytaj co mowia inni na temat formy Roo i zaufaniu w jego umiejetnosci . Prowokujesz mnie zebym ci udowadniał że Roo jest lepszy od Theo ? nie bede bo to mija sie z celem. Głupio ironizujesz

guru pisze:Slabo trafiles...
Dlaczego 3 powody jak bys mogł podac dlaczego słąbo trafiłem porownujac obecna sytuacje Roo i R10 :?:

Wróć do „Anglia”