Rossi pisze:Porownujac gre Cola i Bridga w tym sezonie opowiadam sie zdecydowania za tym drugim..ale dobra niech ktos trzeci zajmie stanowisko w tej sprawie to wtedy może sie przkonasz Rolling Eyes
Na kibica CFC nie bede czekal bo oni sledza wyniki na livescore
Rossi pisze:1 Jest za młody i nie wolno w tym wieku zrzucać na niego tak wielkiej odpwoedzialnosci, bo to go może zniszczyć.Powiesz ze Roo też w tym wieku zaczynał ale zauważ że ci zawodnicy są calkowicie rózni mentalnie Rolling Eyes
Pewnie ze powiem ze w tym samym wieku zaczynali. Ciekawe na jakiej podstawie porownujesz ich mentalnosc.
Rossi pisze:2 Praktycznie nie gra w Asrenalu(kontuzja ostatnio?) Wenger zna go b.dobrze i wie jak z młodymi sie postepuje to nie chodzi o umijetnosci czysto piłkarskie Rolling Eyes
Nie chce byc chamski, ale to Ty chyba masz kontuzje... glowy
Tak. Dokladnie, po jednej asyscie. Anglia U-21 wygrala z Niemcami dzieki bramkom Theo, ale Ty zaraz powiesz ze to tylko U-21 i gra w pierwszej rep. wyglada calkiem inaczej i te 2 bramki to byly dobitki z metra w stylu RvN...3 Nawet jeżeli to chcesz go powoływac po asyscie i kilku udanych dryblingach?
Tak. Roo to fenomenRossi pisze:Poczytaj co mowia inni na temat formy Roo i zaufaniu w jego umiejetnosci . Prowokujesz mnie zebym ci udowadniał że Roo jest lepszy od Theo ? nie bede bo to mija sie z celem. Głupio ironizujesz
Rossi pisze:Ja wiem lepiej niż McLi Jose a ty wiesz lepiej w sprawie Roo niż SAF,McL,Gerrard,Terry,Shearer,Jewell i wielu innych ktorzy wspierali Roo i byli za tym aby powołąć go do kadry i wierzyli w niego Rolling Eyes
Patrz... cala klika go popiera... Tak na zdrowy rozum to co maja powiedziec
Az 3...Rossi pisze:Dlaczego 3 powody jak bys mogł podac dlaczego słąbo trafiłem porownujac obecna sytuacje Roo i R10 Question
Ogolnie to chodzi mi o to, ze skoro Becks, ktory nie jest powolywany do rep. to dlaczego Roo ma bys bedac w slabej formie. Jak maja sie czuc inni Anglicy, ktorzy chca do tej rep. sie przebic, a jest ich troche. Roo w formie jest bardzo mocnym ogniwem Anglii, ale skoro teraz w niej nie jest i graja przeciwko niezbyt mocnymi reprezentacjami to dlaczego szansy nie dostaja inni? Theo to tylko przyklad, jest jeszcze Bent, ktory juz strzelil 4 bramki...