Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 13 paź 2006, 9:57

Sero UEFA nie UFEA - pamietam jak w czasie całego cyrku gdy nie było jeszcze wyroków i śledztwo stało w miejscu. Prasa pisała komu scudetto itd. Adriano i Zanetti mówili "non grazie" wywalczymy tytuł na boisku, nie chcemy spadku po Juve itd. Gdy zapadł wyrok i przyznano scudetto
Sero pisze:er mówi "jestem dumny" Mistrz Włoch - ja rozumiem że jeśli musieli przydzielić mistrza to przydzielili tym którzy byli teoretycznie najwyżej. Ale troche to śmiesznie wygląda. Zwróć też uwage na to że w całej tej aferze pojawiły sie inne ciekawe temat ale cały czas sa daąeko od Romy.
Sero pisze:Wiesz Zaza Milanowi raczej nie zredukują punktów do zera. Bo skoro maczali palce, to Juventus zarząda przywrócenia do Serie A, natomiast Fiorentina europejskich pucharów Razz

Sęk w tym że celem jest udowodnienie że nie maczali palców, wczoraj chyba La Gazzetta pisała że gdyby zredukowali punkty do zera - a naprawde jest taka możliwośc - to wtedy prawnie Milan jest nie winny. A jak nie winny to był przed Interem i zaczyna sie znów cyrk - Nawet bedzie sie domagał odszkodowanie za runde wstępna LM :roll: Wiesz to już jest wybieganie w przyszłość, bo może być tak że pozostawią jeden karny punkt ale to zamyka inne furtki działacza.

Dla mnie to scudetto powinno zostać albo z Juve albo pozostać w sądzie. I nie dla tego że dostał je Inter ale dla tego że nic mi nie wróci tego rozczarowanie po tym sezonie. Tyle emocji. Wojny, bramek karnych kartek czy nawet napinek :P Bo jak na spokojnie przesledziłem wydarzenia z tego sezonu które mogły być "ułożone" to bedąc max obiektywnym trudno było je dostrzec ale były niestety, były. Kiedyś nawet chyba Moratti powiedział że Juventus mógł wygrywac bez układów - ale system Luciano M. był rodzajem gwarancji. że jesli Trezeguet czy Nedved nie dadzą rady jest De Sentis. Może tak naprawde było bo chyba nikt nie powie że Stara Dama ustawiła 38 spotkań w sezonie. Jak np. na San Siro z Milanem przegrywała do przerwy 3:0. Oby sie to szybko skończyło i wyjaśniło bo [']

Wróć do „Włochy”