Sero pisze:er mówi "jestem dumny" Mistrz Włoch - ja rozumiem że jeśli musieli przydzielić mistrza to przydzielili tym którzy byli teoretycznie najwyżej. Ale troche to śmiesznie wygląda. Zwróć też uwage na to że w całej tej aferze pojawiły sie inne ciekawe temat ale cały czas sa daąeko od Romy.
Sero pisze:Wiesz Zaza Milanowi raczej nie zredukują punktów do zera. Bo skoro maczali palce, to Juventus zarząda przywrócenia do Serie A, natomiast Fiorentina europejskich pucharów Razz
Sęk w tym że celem jest udowodnienie że nie maczali palców, wczoraj chyba La Gazzetta pisała że gdyby zredukowali punkty do zera - a naprawde jest taka możliwośc - to wtedy prawnie Milan jest nie winny. A jak nie winny to był przed Interem i zaczyna sie znów cyrk - Nawet bedzie sie domagał odszkodowanie za runde wstępna LM
Dla mnie to scudetto powinno zostać albo z Juve albo pozostać w sądzie. I nie dla tego że dostał je Inter ale dla tego że nic mi nie wróci tego rozczarowanie po tym sezonie. Tyle emocji. Wojny, bramek karnych kartek czy nawet napinek