Czasami lepiej jest nie pisać posta, który nie wnosi nic do dyskusji.Martinho pisze:lepiej byc drewienkiem niz pokemonem
Co do Rasiaka. Ostatniego meczu Polaków niestety na żywo nie oglądałem. Generalnie po takim meczu trudno na kogos, na cos narzekać. Natomiast dalej nie jestem zwolennikiem obecności Grzegorza w kadrze. Głownie wiąże sie to z tym, że wg mnie nie pasuje do stylu tej druzyny. Choć każdy kij ma dwa końce, czasami po prostu zawodnik o nieco innej charakterystyce przydaje sie w danym momencie. Trzeba także zauważyć, że przy obecnej formie Niedzielana, Brożka, Saganowskiego, Frankowskiego czy kontuzji Jelenia to miejsce Rasiaka w składzie zaskoczeniem nie było.
Nigdy nie miałem nic do Rasiaka jako do człowieka, jedynie gdy dostawał powołania gdy nie miał klubu lub nie grał regularnie, a inni napastnicy na czele z Frankowskim byli w gazie, mój poziom frustracji rósł w gigantycznym tempie i poleciało troche mało wyszukanych tekstów. Jednak jestem daleki od spiewania pochwalnych pieśni a la felieton Gogusia po jednym meczu.