Zanetti pisze:"Inter nie jest w kryzysie. Nie wierzcie tym, którzy twierdzą, że[...]
Czyli ewidentnie do kogoś pije
Kryzys ? moje ulubione słowa
Czesto takie wypowiedz są pomijane, tak jak konferencje przed mecze itd. Zwłaszcza ze wiekszośc portali z regóły pisze tylko to co jest "ostre" a zwykłe wypowiedzi trzeba szukać - mocny tytuł przyciąga - jednak nie rozumiem tego naprawde - Inter zagrał tragiczne mecze - jest już nie tylko na "brutalnie" grającym klubem w lidze ale i w europie - czesto podkreślane jest to że nie ma koncepcji. A tu takie gadanie.
Czyli presie robią sami
Ale to jak na mecz z Cagliari Mancio wystawił od początku 4-3-3 ? Bo ja nie wzróciłem na to uwagi moze Ty wiesz ? Pamietasz jak to było ?Zanetti pisze:"Popieramy Manciniego, który zdecydował się na grę trójką w ataku.
Czy czasem zmienił system w czasie meczu gdy było 1:0 ? Bo w takim razie co tu trzeba popierać ?
Serie A zawsze słyneła z polemik itd ale potem piłkarze czy trener ma pretensje że ktoś ich atakuje - że ktoś ocenia itd. urazy poczatek sezonu i jeszcze wszystko sie zdarzy ale jeśli Magath przyjeżdza na San Siro i mówi - pełen luz - "Inter to nie Milan" to chyba komu jak komu ale Manciniemu i piłkarza powinno nie 2 ale 7 razy bardzie zależeć. A potem sie dziwiecie o tych głupich regółkach w stylu "mentalnośc zwyciescy"
Nie musisz mi odpisywać tylko powiedz czy nie mam racji - Jak to mówi mój koles - "gdy wzięli scudetto od sądu, wzieli jednocześnie dwa razy wieksza presie bo jak nie wywalcza tytułu teraz gdy liga w kryzysie to ich "zjedzą" - a pamietasz "Inter musi - inni mogą"
Warto też zwrócic uwage na jeszcze jedno - Milan też nie wygrał od 3 spotkań - 3 remisy - nie strzelił bramki - i też zaraz spadła krytyka itd Tylko że to była krytyka na napastników bo w każdym z tych spotkań Rossoneri stworzyli z 5 klarownych okazji podczas gdy rywal jedną max dwie. Zaraz zaczeło sie Dinho na San Siro itd "jestes lekiem na całe zło" Ancelotti dwa dni temu mówi wiem gdzie jest problem - wczoraj mówi że i Gila i Oliveira nie byli na meczach kadry i trenowali pod kontem skutecznośc. Przeciesz prasa też sie zastanawiam czemu nie strzelili od 3 mecz bramki - tylko w przeciwienstwie do Interu nie mogą nic zarzucić ani pomocnika ani obrońća czy Didzie. Od dyscypliny po taktyke. Galliani czy Ancelotti mógł odrwócić rozmowe w jednym kierunku - dwóch nie uznanych w 100% prawidłowych bramek - ale jak widać chyba jest "kryzys" w napadze. Z czasem to sie zmieni na 100% może i dziś ale sam widzisz że chyba lepiej budować otoczke przeciw sobie - a potem miec pretensje... Tak jak wypowiedz na temat urazów - tylko ja sie pytam kto gra najbrutalniej w całej lidze ?
Troche dziwna taktyka
Pozdro