Grupa A 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 16 paź 2006, 10:40

Niggaz pisze:Może jacyś kibice Chelsea się pokażą

To ja bede grał kibica Chelsea :P Hala Romek !!!!!!!!!! :lol:

A tak na poważnie - napisałeś kto bardzie odczuje strate - Barca Eto'o czy Chelsea Cech'a - jestem pewien że jeśli Cudicini bedzie gotów to Jose odetchnie raz dwa. Bo mimo że Włoch nie gra czesto to jest to łapacz który bez problemu znalaz by mocny klub w europie. Tylko że za inne pieniądze :P

Emocje są inne bo to grupa :roll: Wiec nic dziwnego że nie ma takiego napiecie jak wcześniej. Trudno sie nie zgodzić z tym że Chelsea na papierze mocniejsza ale zawodzi - a bardzie zawodzą nowe elementy. W sumie to każdy z nowych graczy zawodzi. Może jedynie Kalon nie - bo na nim najmniejsza presja- wchodzi z ławki i gra - nie dawno karny itd :wink: Ballack jak dziecko we mgle. Sheva rozmienił sie na drobne. Aż musi kozystać z pomocy psychologa ... Milanu. Oczywiscie jest jakieś prawdopodobieństwo że w tym meczu zaczną sie spłacać ale wątpie. Essien to chyba teraz najlepszy piłkarz Chelsea. No i Drogba z racji tego że wziął na siebie wszystko w ataku. W meczu ligowym nie zagrał Makelele czyli ten strażnik :wink: Nie zagrał Carvalho i Cole. Wraca do zdrowie Joe Cole. Ale pewnie nie zagra. Zastanawia mnie jak Jose ustawi taktycznie Chelsea - bo w ostatnim czasie grał od 4-4-2 po 4-3-1-2 czy jak kto woli 4-1-2-1-2. Jak by w lidze ćwiczył coś na LM :twisted: SWPower nadal nie gra tak jak trzeba i jak dodamy transfer Duffa to mu zamyka jedną z furtek :P Pewnie bedzie chciał ograniczyć środek pola - zwłaszcza duet Xavi - Iniesta. I może by tak dalej spekulować ale i tak to nic nie da. W tym meczu może zdecydować błąd lub geniusz ... No jak znam Chelsea to ewentualnie stały fragment gry :wnk: Ale najważniejsze by mecz był taki do którego bedzie sie wracać ja jakiś czas :twisted:

Wróć do „Puchary Europejskie”