Bienias pisze:Zaza napisze krotko i zwiezle na podsawie ogladalnosci.. jedynym meczem klubowym ktorym interesuje sie caly swiat to sa GD...
Mi on lata koło nosa
Chyba że pisząc cały świat - masz na mysli ludzi który oglądają tylko ten mecz w sezonie - to ładnie - wtedy w sumie masz racje ale to co za kibic ?
Bienias pisze:Co do kibicow Calcio mam takie samo zdanie co Kuman tyle ze nie az tak drastyczne. Wszak wiekoszosc kibicow serie A ma jakiegos hopla na punkcie defensywnej gry i jak juz ich druzyna wyjdzie za polowe krzycza jakby ich druzyna strzelila bramke.
Mówisz o tych fana co piją w czasie meczu i nie umnieją sie zachować ? To gdzie Ty pijesz na plebani ?
Kuźwa kolejny mit - szkoda że zapomniałeś że np. popszedni sezon to dominacja serie A nad Innymi ligami [czołowymi] pod wzgledem bramek
Wiesz ze zemną możesz zawsze pogadać na temat piłki ale prosze Cie "zerwij z mitami" i nie oceniaj wszystkich tam samo bo w takim razie "nowi fani Dumy Kataloni" robia jej też nie lada reklame
To jest temat tabu - ale ja napisze po raz kolejny - znajdz inne miasto gdzie co sezon w lidze gra dwóch zdobywców PUCHAR EUROPY w pojedynku derbowym