Real Madryt - FC Barcelona (GRAN DERBY) 22-10-2006

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 16 paź 2006, 15:30

Bienias pisze:Zaza przedstawiam ci fakty a jakim kto jest kibicem to mnie nie moj biznes ba kazdy wie lepiej

Prosze Cie nie kompromutuje sie - jakie derby ? To mecz Groclin - Lech to Derby świata :] Od dziś :twisted: dobra ? Już wyżej stoja derby Belgradu niż te o którym mówisz.

Bez wątpienia mecz Barca Real to jedno z największych widowisk w europejskiej piłce ale klasyka to jedno a cukrowanie drugie :]

Bienias pisze:Wazne ze GD interesuje wiecej ludzi niz derby Mediolanu. Koniec i kropka.

A skąd wiec Marca pisze ? :P czy ksiądz Rydzyk mówił w rozgłośc ? :lol: Ważne że Barca ma w ciagu roku wzrost fanów w wieku 12 lat - za 5 lat cos z nich może bedzie :P

SiKor pisze:Zaza, co z tego, że w derbach Mediolanu gra dwóch zdobywców Pucharu Europy skoro Gran Derby są zawsze lepszym widowiskiem niż Derby Mediolanu?

Ale jakie Gran Derby ? ['] jakie to derby - patrz wyżej Groclin Lech galaktyka ? jak juz klasyka Real : Barca :] Może i są lepszy widowiskiem piłkarskim - to juz pozostawiam Wam do oceny ale to inna bajka - każdy ma soje zdanie Derby Europy sa jednej :] W kaplicy Calcio :]

SiKor pisze:Dla przypomnienia wspomne jak były Derby Mediolanu w LM bodajże w 2003r., gdzie padły dwa remisy 1:1 i 0:0 i Milan przeszedł dalej....
Ten mecz, gdzie 0:0 z tego co pamiętam był bardzo porywający

No i Milan potem wygrał 6 razy LM :]

Ale co ma piernik do wiatraka ?

To w takim razie mecz z 24.11.2002 Barça podejmowała Real i było 0-0 - :> i co ? zenada ?

Teraz to całkowicie mnie rozwaliłeś :] To były ostatnio derby 3:2 - 5:1 6:0 :] Czemu tych nie wspomniałeś :> ? Nie wiem do czego zmieżałeś ?

No prosze Was napisz Mi jedną rzecz

Który znajdzie inne miasto w europie które ma dwóch zdobywców przynajmniej jednego Pucharu Europy :]

Bo duże pisecie ale za Marca i El Mundo czyli prasowymi tytułami. Na tym to polegało by sprzedać to widowisko - A tak naprawde prawda jest jedna - jakie derby ? jaka europa ?

Prasa też pisała - Galaktyczni kontra Stratosferyczni - czemu tego nikt nie używa :]

Spokojnie nie bawem beda derby Mediolanu - ja i kilku innych fanów Calcio z tej strony przygotowalismy coś specjalnego - prosze tego nie odbierac jak jakiś atak czy cos bo nie w tym rzecz - sprawa jest prosta znajdz inne miasto :] Mowa

Wróć do „Wracając Do Meritum”