Bienias pisze:Zaza przedstawiam ci fakty a jakim kto jest kibicem to mnie nie moj biznes ba kazdy wie lepiej
Prosze Cie nie kompromutuje sie - jakie derby ? To mecz Groclin - Lech to Derby świata
Bez wątpienia mecz Barca Real to jedno z największych widowisk w europejskiej piłce ale klasyka to jedno a cukrowanie drugie
Bienias pisze:Wazne ze GD interesuje wiecej ludzi niz derby Mediolanu. Koniec i kropka.
A skąd wiec Marca pisze ?
SiKor pisze:Zaza, co z tego, że w derbach Mediolanu gra dwóch zdobywców Pucharu Europy skoro Gran Derby są zawsze lepszym widowiskiem niż Derby Mediolanu?
Ale jakie Gran Derby ? ['] jakie to derby - patrz wyżej Groclin Lech galaktyka ? jak juz klasyka Real : Barca
SiKor pisze:Dla przypomnienia wspomne jak były Derby Mediolanu w LM bodajże w 2003r., gdzie padły dwa remisy 1:1 i 0:0 i Milan przeszedł dalej....
Ten mecz, gdzie 0:0 z tego co pamiętam był bardzo porywający
No i Milan potem wygrał 6 razy LM
Ale co ma piernik do wiatraka ?
To w takim razie mecz z 24.11.2002 Barça podejmowała Real i było 0-0 -
Teraz to całkowicie mnie rozwaliłeś
No prosze Was napisz Mi jedną rzecz
Który znajdzie inne miasto w europie które ma dwóch zdobywców przynajmniej jednego Pucharu Europy
Bo duże pisecie ale za Marca i El Mundo czyli prasowymi tytułami. Na tym to polegało by sprzedać to widowisko - A tak naprawde prawda jest jedna - jakie derby ? jaka europa ?
Prasa też pisała - Galaktyczni kontra Stratosferyczni - czemu tego nikt nie używa
Spokojnie nie bawem beda derby Mediolanu - ja i kilku innych fanów Calcio z tej strony przygotowalismy coś specjalnego - prosze tego nie odbierac jak jakiś atak czy cos bo nie w tym rzecz - sprawa jest prosta znajdz inne miasto