Wlochy to jest kraj gdzie zdarza sie descz wiec nie mozna tlumaczyc niczego warunkamiZaza pisze:Totnik tylko dla grającej technicznie Romy to była inna murawaOczywiscie to wymówka jak nic ale dobrze wiesz ze wartunki nie były do gry za bardzo.
tak po prawdzie to moze moglbys troche naswietlic sprawe bo nie ogladalem jescze skrotow i nie wiem o co chodziNo wiesz wczoraj widziałem tyle że juz mnie nic nie zdziwiNaprawde skandal !
tak ale mimo wszytsko zauwaz ze kazdorazowy mistrz wloch raczej nie ma wpadek z druyznami jakby to powiedzec nizej notowanymyMoże i tak ale nie w serie ACzasem jest trudniej wygrać z Ascoli czy Sieną na ich terenie niż z Lazio czy Interem u siebie. Na takie mecze nie trzeba nikogo motywować a i rywal ma cel - zwyciestwo. Sam wiesz że tak jest bo np. w starciu z Romą nie jeden klub bierze remis 0:0 w ciemno
Milan jak dobywal mistrza podobnie, Roma wtedy byla vice ale wlasnie pogubila punkty glownie z Milanem .. wiem ze liga wloska jest trudna i kazdy moze napsoc krwi ale jednak druyzna ktora walczy o mistrza nie moze i nie ma takich wpadek
niesty w tym sezonie poki co Roma zawodni ... Milan dosc ze ma ujemne to tez zdazaja sie wpadki i wychodzi na to Inter po prostu nie bedzie mial rywala