AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 16 paź 2006, 16:24

Zaza pisze:Totnik tylko dla grającej technicznie Romy to była inna murawa :wink: Oczywiscie to wymówka jak nic ale dobrze wiesz ze wartunki nie były do gry za bardzo.
Wlochy to jest kraj gdzie zdarza sie descz wiec nie mozna tlumaczyc niczego warunkami :) .. zreszta z tego co znam relacje to groma grala po prostu beznadzienie
No wiesz wczoraj widziałem tyle że juz mnie nic nie zdziwi :P Naprawde skandal !
tak po prawdzie to moze moglbys troche naswietlic sprawe bo nie ogladalem jescze skrotow i nie wiem o co chodzi :P :oops:

Może i tak ale nie w serie A :roll: Czasem jest trudniej wygrać z Ascoli czy Sieną na ich terenie niż z Lazio czy Interem u siebie. Na takie mecze nie trzeba nikogo motywować a i rywal ma cel - zwyciestwo. Sam wiesz że tak jest bo np. w starciu z Romą nie jeden klub bierze remis 0:0 w ciemno :P
tak ale mimo wszytsko zauwaz ze kazdorazowy mistrz wloch raczej nie ma wpadek z druyznami jakby to powiedzec nizej notowanymy :P .. Juventus w zeszlym sezonie meczyl meczyl nic nie gral ale 3 pkt zdobywal .. wiem ze w kilku meczach ewidentnie pomgoli sedziowe ...

Milan jak dobywal mistrza podobnie, Roma wtedy byla vice ale wlasnie pogubila punkty glownie z Milanem .. wiem ze liga wloska jest trudna i kazdy moze napsoc krwi ale jednak druyzna ktora walczy o mistrza nie moze i nie ma takich wpadek

niesty w tym sezonie poki co Roma zawodni ... Milan dosc ze ma ujemne to tez zdazaja sie wpadki i wychodzi na to Inter po prostu nie bedzie mial rywala :roll: i nawet oni beda mogli wymeczyc to mistrzostwo :roll:

Wróć do „Włochy”