Zawodnicy zagraniczni na naszych boiskach

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 16 paź 2006, 16:32

Dobrze że obudziałeś ten temat - już dostałem cynk że mam nie zakładać nowego...

Ale nie moze sie z Tobą zgodzić Messi E2 Ronaldinho że numer 1 ?

Nie nawidze porównywać obrońców z pomocnikami itd. Wiec wybacz ale nie zrobie tego. Jednak patrząc na ten sezon trzeba wyróżnic kliku graczy. Tak jak piszesz Quinteros miał słaby poczatek - ale to idzie wytłumaczyć. Nowy klimat itd. Teraz bramki piekna i gra swoje, co najważniejsze. W sumie to i cały Lech sie budzi. Nie traci głupio bramek a wyniki widać. Jednak jak by tak ocenić wszystkich obcokrajowców to chyba najlepiej sie prezentują obrońcy - Cleber i Choto. Może Hermes - bo Mauro Cantoro teraz znów musi odbudować swoja pozycje. Z wiadomego względu.

Patrz 11 naszych stranierich w lidze :] :wink:

Dolha - wejscie smoka w bramke Wisły. I już moze w niej zostanie ...

Nicola - Cleber - Choto - Edson - może by tez wysoko ocenić Djokovicia z Korony czy wspomnianego Arbolede ale ta czwórka [po dwóch Wisła - Legia] najlepiej sie prezentuje.

w pomocy 5:

DM = Hermes Cantoro - i nie mam pytań

Paulista - Quinteros [?] - Sedlaczek

i w ataku: hmmm trudno wymienic jednego :roll: Może Edi z Pogoni ? i to nie w formie żartu ale umiejetnosci piłkarskich. Wielu go uważa ze takiego pączka itd a przeciesz ma technike jakiej mu nie jeden pozazdrość a i szybkości mu nie brakuje.

Bo Radovanović to typowy środkowy napastnik a Elton narazie wiecej rozczarowuje niż gra. Arifović z LKS'u ? Moze Stanko za jakiś czas wróci na swoje miejsce w tej 11 :wink:

Pewnie dziwi Cie brak Rogera z Legii ale mnie ten piłkarz ostatnio całkowicie nie przekontwuje. Mimo wczorajsze asysty. Za to Sedlaczek mimo że Wisła Płock nisko i to bardzo to jest piłkarz który ma jedna fantastyczną ceche dokładnosc. W końcu król asyst popszedniego sezonu.

Czyli wychodzi tak:

[1-4-2-3-1]

Dolha
[od prawej] Nicola - Cleber- Choto - Edson
Hermes - Cantoro
Paulista - Quinteros - Sedlaczek
Edi Andradina

Mam racje :] ?

Nie należy zapominac o naszym Italiani z Widzewa :] Narazie to za wczesniej na takie wnioski ale ma 20 lat i debiut był okazały :P

Wróć do „Polska”