Ale nie moze sie z Tobą zgodzić Messi E2 Ronaldinho że numer 1 ?
Nie nawidze porównywać obrońców z pomocnikami itd. Wiec wybacz ale nie zrobie tego. Jednak patrząc na ten sezon trzeba wyróżnic kliku graczy. Tak jak piszesz Quinteros miał słaby poczatek - ale to idzie wytłumaczyć. Nowy klimat itd. Teraz bramki piekna i gra swoje, co najważniejsze. W sumie to i cały Lech sie budzi. Nie traci głupio bramek a wyniki widać. Jednak jak by tak ocenić wszystkich obcokrajowców to chyba najlepiej sie prezentują obrońcy - Cleber i Choto. Może Hermes - bo Mauro Cantoro teraz znów musi odbudować swoja pozycje. Z wiadomego względu.
Patrz 11 naszych stranierich w lidze
Dolha - wejscie smoka w bramke Wisły. I już moze w niej zostanie ...
Nicola - Cleber - Choto - Edson - może by tez wysoko ocenić Djokovicia z Korony czy wspomnianego Arbolede ale ta czwórka [po dwóch Wisła - Legia] najlepiej sie prezentuje.
w pomocy 5:
DM = Hermes Cantoro - i nie mam pytań
Paulista - Quinteros [?] - Sedlaczek
i w ataku: hmmm trudno wymienic jednego
Bo Radovanović to typowy środkowy napastnik a Elton narazie wiecej rozczarowuje niż gra. Arifović z LKS'u ? Moze Stanko za jakiś czas wróci na swoje miejsce w tej 11
Pewnie dziwi Cie brak Rogera z Legii ale mnie ten piłkarz ostatnio całkowicie nie przekontwuje. Mimo wczorajsze asysty. Za to Sedlaczek mimo że Wisła Płock nisko i to bardzo to jest piłkarz który ma jedna fantastyczną ceche dokładnosc. W końcu król asyst popszedniego sezonu.
Czyli wychodzi tak:
[1-4-2-3-1]
Dolha
[od prawej] Nicola - Cleber- Choto - Edson
Hermes - Cantoro
Paulista - Quinteros - Sedlaczek
Edi Andradina
Mam racje
Nie należy zapominac o naszym Italiani z Widzewa