ja pisalem jeno o sobiebrylancik pisze:I mam wywnioskować że te wszystkie osoby ,które z zapałem jak Michał Pol na antenie w TVP, podniecali się "powrotem" Ronaldinho siedziały na stadionie, słuchały Marcy czy chociażby mieli tam swoich kumpli?rkoeman pisze:ja np wiem jak gral. bo nie wiem czy wiesz ale jezdzenie za granice jest mozliwe bez wiekszych problemow. do tego mam znajomych w katalonii ktorzy sa na kazdym meczu. do tego sa transmisje radiowe robione np przez radio marca i rowniez wiadomo jak gralDobrze wiemy że 90% z nich opierała się na livescore i nie miała pojęcia jak zagrał Ronaldinho (meczu w reprezentacji też zapewne nie oglądali) tak więc chyba wiesz co miełem na myśli
Nie chcę wyogólniać bo napewno wśród was są też "prawdziwi" kibice blaugrana ale taki przykładowy MessiEto'oRonaldinho (czy jak to sie tam pisze)... wie o Barcy tyle ile napiszą na blaugrana.pl czy innej stronce Barcelony i ewentualnie to co zobaczy w kompilacjach które zapoda mu młody...
z pola to taki kibic barcy jak z koziej rzyci trabka. powiedzial ze lepiej dla pilki by arsenal wygral final
moj post na poly zartobliwy, tak samo jak twoj wiec traktuj to dalej z humorem