AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 17 paź 2006, 9:00

goofii pisze:W sumie jest taka prawda ze mozna mistrza zdobyc nie wygrywajac wcale zadnego meczu z zespolami z czolowki ... wystarczy punktowac regularnie z slabiakami i sredniakami
sledzac ostanich kilka sezonow Calcio niestety to tylko teoria
Roma wypelniala wlasnie taki plan ... ale niestety wczoraj zawiodla na calej liniii
to juz po planie :)
Troche oklepane to stwierdzenie ze warunki byly jednakowe dla wszystkich ... ake mimo wszytsko te ogormne kaluze tak jakby przeszkadzaly naszym w wyprowadzaniu atakow po ziemi :roll: i byc moze dlatego ta gra wygladala tak wolno i niedokladnie.
a co pilkarze Regginy lewitowali nad ziema ? ;)
Ogladajac mecz jakos bardzo nie zwrocilem uwagi na tego karnego ... byc moze dlatego ze ta sama akcja byla zakonczona strzalem i dlatego sedzia mi przylozyl zbyt duzej uwagi do calego incydentu
az taki ewidenty nie byl wiec nie ma co narzekac .. zreszta pomylki sedziowskie to ostanio normalka
Co do siedziowania do od dawna jestem zwolennikiem wprowadzenia jakis technicznych nowinek w tej dziedzinie ... w pilce sa teraz takie pieniadze ze nie ma miejsca na pomyslki sedziow :?
moze wlasnie dlatego maja byc te "pomylki" :P

wracajac do spraw rzymskich to jutro gramy z Grekami .. trzeba wrocic przynajmiej z 1 pkt bo bedzie biednie :x .. niestety mam obawy o wynik bo znowu pelno kontuzji :roll:

Wróć do „Włochy”