FMy

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 18 paź 2006, 13:43

Ma ktos juz nowego FMa ?:> jak tak to niech sie podzieli swoimi wrazeniami :P sa jakies nowosci? duzo sie zmienilo? lepszy w porownaniu z poprzednikiem?:> ze swojej strony moge dodac jedynie ze wczoraj dorwalem CMa 07 i postanowilem zabic czas oczekiwania na nowego FMa i zaczolem sobie grac... osobiscie od momentu wyjscia na swiat pierwszego FMa jestem zwolenniekim tej wlasnie serii gier a nie CMa i po wczorajszej grze to sie chyba w najblizszym czasie nie zmieni :P no poprostu ta gra do mnie nie przemawia :P przyznaje wczesniejsze wersje byly dobre i z checia spedzalem przy nich cale godziny ale teraz... teraz jest FM :P w nowym CMie oczywiscie powalajaca kolorystyka ale litery to by niewidomy zobaczyl bo autorzy zastosowali rozmiar czcionki oscylujacy w granicach 20 :P jesli ktos zdarzyl sie juz przyzwyczaic do FMa (tak jak ja) i nagle przerzuci sie na CMa to napewno spoczatku napotka problemy zwiazane z odnalezieniem niektorych przyciskow np. view w ekranie "players and staff search" jest w takim odcieniu i tak wkomponowany ze troche zajmuje jego odnalezienie :P nowoscia jest wprowadzenie znanych juz z FMa "team talk" ale tutaj jest to w 3 wersjach :P przed meczem, w polowie i po meczu ;) samej rozgrywce nie wiele sie zmienilo poza tym ze jest mozliwosc ogladania meczu w 3D z mozliwoscia zmiany kamery :) sklady sa aktualne choc w Interze jest jeszcze Coco ktory chyba przeniosl sie do Espanyolu ale nie jestem pewien :P ciekawskim nowej wersji tej gry napewno moge im ja polecic a zwolennikom FMa ktozy nie lubie drastycznych zmian nie koniecznie na lepsze radze poczekac na nowego FMa :P

Wróć do „Hyde Park”