Nie martw sie Bartek wydaje sie ze Adu sodowka nie uderzyla do glowy bo gra dobrze w lidze w tym sezonie choc ma inna role w zespole niz rok temu i teraz wiecej rozgrywa, asystuje i po faulach na nim sa wykonywane skutecznie wolne i karne.Adu ma spory talent w tym wieku ale jeszcze potrzebuje dojrzec fizycznie i psychicznie aby grac na wysokim poziomie i to skutecznie.Ma czas i nie nalezy sie spieszyc z przyspieszaniem rozwoju zawodnika w tym wieku bo to tylko moze przyniesc odwrotny skutek.Na dzien dzisiejszy Adu dobrze sie rozwija pilkarsko i jezeli jego rozwoj bedzie przebiegal tak jak do tej pory to zawodnik ten bedzie bardzo dobrym pilkarzem.Bartek Dziok pisze:Ja sądze, że Adu nigdy nie będzie wielkim piłkarzem. Jest zbyt przereklamowany i zapewne już mu sodówa uderzyła do głowy (szczerze powiedziawszy mi na jego miejscu też by uderzyła).
I jeszcze przypomniało mi sie, że jakieś dwa lata temu przeczytałem w Piłce Nożnej, że po MŚ w Niemczech przejdzie do Milanu i co gorsze, ciągle myślałem że tak będzie a tu nic.
Jeszcze bedziesz czytal gdzie Adu moze przejsc i kto sie nim interesuje.Wydaje sie ze do ligi wloskiej chyba nie przejdzie predej w gre wchodzi angielska lub hiszpanska, ale wyscig o transfer Adu zacznie sie dopero w przyszlym roku choc juz podchody sa robione przez pewne kluby i przez jego agenta.
Podaje link do bramki Freddy Adu z rzutu wolnego z ligi MLS gdzies z ponad miesiaca temu.Popatrz jak zawodnik wykonal wolnego po mistrzowsku w samo okienko.
http://video.google.com/videoplay?docid ... freddy+adu