Gran Derby || Real Madrid CF - FC Barcelona (22.10.2006)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 18 paź 2006, 19:48

Messi E2 Ronaldinho pisze:Chyab kibice Calcio maja jakis problem. Nie wiem w czym on tkwi. Był jeden temat o Gran Derby wleciał Zaza i nam troche pokazał teraz kolejny Calcio fan zaczał bezsensu ta sama gadke. Powiedz wprost żal sciaska, ze nie nazwano tak pojedynku Juve- Milanem, Interem czy tp.

Ty juz sie nie wypowiadaj - prosze Cie - mówiłem Ci znajdz mi drugie miasto w europie które ma dwa kluby = zdobywców Pucharu Europy :] Prosta sprawa nawet ci zapłace :P A jak masz problem to po co nabijaqsz ? puki nie ma odpowiedz powinneś szukac a nie tłuc piane :] Bo narazie to sie kompromiujesz że nie wiesz takiego czegoś - fanie od wczoraj :] Jakie to derby ? to druga sprawa.

żal mi sciska - masz racje - współczuje nie któtym Katalończyka że mają tyle dzieci im przybyło na wychowanie :? Aż wiecej ich mama nie miała ...

Może załużyc nowy temat - ale czy jest sens ? no odpowiedz na jedno pytanie chyba ża masz tak mało wiedze na temat piłki :> ?

A to że medialna oprawa i Marca itd wykorzystały co nie to to juz inna sprawa. Przeciesz w czym problem ?

Lech - Groclin - derby świata i mowa :]

Koniec - Messi E2 Ronaldinho i nie odpisuj bo tłuczesz piane :!: Fakty :] Bo narazie to tylko opierasz sie na prasowych doniesieniach :lol: To tak jak by wierzyć w plotki mercato Marcy czy inny.

Pozdrawiam :]

Wróć do „Wracając Do Meritum”