Grupa A 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 19 paź 2006, 9:10

Trzy argumenty Chelsea dające im wygraną

:arrow: Trio Essiena Makelele Lampard zdominowało gre i nie dało pograć trójce - Xavi Deco Edmilson :]

:arrow: Khalid Boulahrouz :] Czapki z głów - na początku śmiałem sie z tego gracza - :roll: Ale jeśli Gallasowi przeszkadzało że był rzucany a to na prawa a to na lewą to co miał powiedzieć Holender - nominalnie stoper ? Tymczasem on wygryz ze składu człowieka który w popszednim sezonie był nie do wygryzienia - czyli Paulo Ferreire :twisted: Wielu bedzie mówi - Dinho zagrał ['] - a może lepiej zauwazyć to że "Kanibal" zagrał wielki mecz i nie dał sie ograć ani razu :!:

:arrow: Gra od 1:0 to juz woda na młyn dla Chelsea. To i tak nie jest to co w poprzednim sezonie gdy był i Robben i Duff - ale sama zmiana Sheva = Robben była juz a'la Jose i punktowanie :]

Może mówic że Barca zagrała źle itd ale w takim razie cos tu nie gra nie dawno z silna Sevilla był wielku mecz - wielki powrót Dinho i czego to ja sie nie naczytałem :roll: Mecz wczorajszy nie był może na 5 [w skali 1-5] bo był przecietny - może nie dla fanów Chelsea i Barcy ale to wiadomo każdy żyje meczem. W moim odczucie Barca była słabsza i bez radna. Bo jesli Hilario to 3 bramkarz to czegoś tu nie rozumiem :roll: W sumie jemu też należa sie barwa, bo miło iż nie za wiele miał pracy to i tak był czujny.

Słowa Szpaka że Frank sciąga Carlesa bo jest za bardzo ogrywany mnie zabiły :shock: :lol: Choć cieżko wytumaczyć ta zmiane ale mam nadzieje ze nic mu nie dolega.

Shevchenko ? nie strzelił a miał okazje - nie asystował a mógł - ale i tak ten mecz nie był tragiczny dla niego :roll: Juz w Chelsea pokazał sie z gorszej strony. Samo to że dochodził do sytuacji czy też grał z kolegami to dla Mourinho plus. Także były gorsze mecze niż ten wczorajszy.

Bramka Drogby jak z The Red's choc tama jak dla mnie piękniejsza. Bo to przyjęcie na klate wtedy było fantastyczne. Warto zauważyć ze wtedy sie obrucił na lewą noge [słabszą] - wczoraj na prawa lepszą. Ale i tak jest czołg jakich mało w dzisiejszej piłce :]

Messi E2 Ronaldinho pisze:Sytuacja w grupie nie wyglada tragicznie, jednak pierwsze miejsce sie oddaliło i to bardzo, mamy 4 pkt.,

Mój koleś wczoraj chciał sie założyć że to teraz Jose rozdaje karty :roll: I ostatni mecz to bedzie Chelsea B kontra Werder :wink: A bardzie Werder kontra Chelsea B - choc za wcześnie na spiskowe teorie :P

Wróć do „Puchary Europejskie”