Gran Derby || Real Madrid CF - FC Barcelona (22.10.2006)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 19 paź 2006, 12:02

Bienias spoko - wiecej luzu. masz racje ! Tylko Magiczne trio z Camp Nou przydało by sie troche pokory - widać że jeszcze Barca Cie na próbe nie wystawiła, a może inaczej wtedy nie była to "kochana Barca"

Przeciesz po meczu z Sevilla, Dinho miał zagrać taki mecz że hoho. Dobra forma wszystkich. Barca miała wykorzystać wszystkie słabości Chelsea itd. Kuźwa ile tego było.

Zrozum że to nie roboty :!: a czesto o wyniku takiego mecz decyduje przypadek, szczeście, dyspozycja dnia czy geniusz jednego czy drugiego. Na tym to polega - bo chyba nie sądzisz że 4 czy 6 faworytów LM bedzie czekała aż Barca wykona swoje i koniec. Chłopie takich klubów jest wiecej.

Nawet jak by Real przegrał przedwczoraj to i tak nic, bo takie mecze to inna bajka. I gadanie że ten zagrał źle a ten lepiej już sie nie liczy bo teraz może Deco zagra mecz życia.

Obecnie na tym poziomie piłka jest tak wyrównana że tylko kretyn napisze że Real nic nie gra i bedzie dołował. Bo to nie listonisze. Jeśli Real strzeli pierwszy bramki nie przegra tego meczu, i moge postawić na to.

Czasem mam wrażanie że fani Barcy nie pamietaja ile lat Duma Kataloni była w cieniu Realu itd :? Bo wtedy też nie było murowanego fawortya bo takie mecze to czesto szachy itd. Wygra lepsz i tyle :] Ale lepszy w danym dniu... Jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz :]

A co do samego pojedynku to ja niestety bede zmuszony ogladać powtóke :P Bo na drugim kanala w tym czasie gra Milan Palermo :twisted: Mam nadzieje ze Carles nie nażeka na jakis uraz czy co ? Wiecie coś ? Nie moze mówić że mecz LM beda miał znacznie, a jesli beda miały to bardzie dla Barcy i bardzie pod względem psychologicznym, czyli rechabilitacja itd bo dwóch tak słabych meczy nie zagrają. Bo to za wysoki poziom.

Wróć do „Wracając Do Meritum”