Grupa A 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Dratinho » 19 paź 2006, 14:49

Eidur w tym meczu pokazał, że najlepiej czuje sie jako zmiennik lub jako podstawowy gracz, ale na słabsze druzyny... Już chyba nawet saviola, ktorego nie daże zbyt wielkim szacunkiem zgrałby lepiej :? Jest problem w blaugranie z nierówną grą poszczególnych graczy.... Ronni gra w kratke, to samo rafa i Deco, który już długi czas nie może sie odnaleźć... :o Dziwi mnie to że Iniesta nie zagrał, jest ww świetnej formie i napewno zdziałałby więcej niż portugalczyk. Uwidacznia się też to że Barca oprocz Samiego nie ma klasowych napastników (chyba żę Lionela i Dinho potraktować jako nominalnych napastników), na moje oko Barca powinna sprowadzić w zimowym okienku jakiegoś dobrego snajpera.

Chelsea było lepsza, ale nie aż tak widocznie, i troche prawdy w tym jest że w tym sezonie wiekszość wygranych niebieskim zapewnia essien i drogba, oni graja teraz wyśmienicie. Po meczu z sevilla byłem przekonany że takim motorem napędowum w naszej drużynie będzie nasz crack, ale coż :roll: w tym meczu Khalid wyłaczył z gry naszego zawodnika.

Pozostaje czekać na lepsze jutro i miejmy nadzieje że ten mecz z chelsea, to był tylko wypadek przy pracy.
Pozdro VeB :!: :twisted:

Wróć do „Puchary Europejskie”