Gran Derby || Real Madrid CF - FC Barcelona (22.10.2006)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 19 paź 2006, 15:06

kaczy pisze:Nie wiem czemu byl zalozony nowy temat i bloknięty tamtem ... aha Niggaz , wszystko jasne !!
Dlatego, że beznadziejnie go rozpocząłeś. Żadnego przynajmniej przyzwoitego wstępu. Poza tym dyskusja toczyła się na całkiem inny temat i nie było sensu usuwać postów.
kaczy pisze:e fotki troche prowokacyjne zapodales , "radosc Barcy" "Rozpacz Realu" .
Przypominam Wam, że ubiegłoroczny mecz na SB zakończył się wynikiem 0:3 i to były dość charakterystyczne fotki. Nie zaglądałem do zdjęć z meczu na Camp Nou bo rewanż za tamto spotkanie odbędzie się w rundzie rewanżowej.
kaczy pisze:Chcesz to nie reaguj na mojego posta , ale powiem szczerze ze to dziwne
Powiem Ci szczerze, że jesteś cholernie dziwny.
brylancik pisze:Jak by nie było Barcelona przystępuje to tego maeczu w roli faworyta (co nie oznacza w cale że jest lepsza).
A może nie jest lepsza? :lol2:
Łukasz_ pisze:Przed dzisiejszym meczem Barcelony myślałem że będzie remis, po tym co zobaczyłem jestem praktycznie przekonany tego że Real wygra.
:twisted:

Generalnie cieszy mnie to, że pojawiła się jakaś dyskusja. Niestety jakieś pokemony znowu kłóciły się o czemu świat nazywa ten pojedynke derbami Europy, ale nie ma sensu już im tego wypominać. Może jakiś psychoterapeuta pomoże.
Szkoda, że nie mam czasu włączyć się do dyskusji tak na dobre :? Może jutro :roll:

To miło, że w serca fanów Realu wlała się nadzieja. Zresztą nie tylko fani Realu uważają, że Barca przegra. Jeszcze lepiej. Będzie co komu wypominać po meczu :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”