FMy

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 19 paź 2006, 17:41

No nareszcie.... nareszcie i mi jest dane zagrac w najnowsza odslone Football Managera ;) mam wersje w jezyku angielskim z czego jestem niezmiernie zadowolony gdyz juz od CM 01/02 przyzwyczailem sie do terminologii anglojezycznej w tej grze i nie mam zamiaru zmieniac swoich przyzwyczajen ;) poprostu gdy widze AMRC to wiem o co chodzi a gdy widze OPPŚ szukam w glowie rozwiniecia jakiejs nowo powstalej partii politycznej :P ale niewazne ;) nowy FM 2007 to jak dla mnie FM 2006 z odswiezona szata graficzna i kilkoma nowinkami graficznymi co mi sie oczywiscie bardzo podoba :P kto powiedzial ze nowa wersja musi sie bardzo roznic od poprzednika zeby byc dobra :?: :P jedynie brak licencji wiekszosci lig jest minusem :( ale zapewno juz niedlugo wyjda jakies latki z fotkami pilkarzy, kitsami i herbami druzyn wszystkich lig ;) fajne sa porady dla poczatkujacych ktore pojawiaja sie po nacisnieciu "continue" :) napewno przydadza sie one tym ktozy dopiero od tej wersji rozpoczynaja swoja przygode z managerami ;) ogolnie najnowsza wersje FMa odbieram jak najbardziej pozytywnie ;) ide grac :P POZDRO! ;)

Wróć do „Hyde Park”