To, że podpisał długi kontrakt nie znaczy wcale, że nie odejdzie zimą, czy latem [choć wiem, że nie odejdzie
Pewnie mu zarobki ładnie skoczył w górę, niech ma - zasługuje na każdą pensję.
4 razy 'tak', prawie jak w 'Idolu'Juan pisze:tak yes yes yes
Juan - skoro już piszesz coś o swoim ulubionym/ukochanym/jedynym klubie, to mógłbys się wysilic i coś więcej skrobnąć.
2 posty z rzędu, pierwszy liczył całą 1 linijkę, drugi natomiast 3 [które bez enterów/returnów
Djourou udzielił dziś wywiadu, w którym pwoiedział to co ja napisałem po meczu z CSKA - że nwynik jest niesprawiedliwy, dlaczego ? A no dlatego, że [sprawę nieuznanej bramki juz przemilcze] Djourou wcale nie faulował piłkarza CSKA, więc nie powinno być rzutu wolnego, po którym padł gol.
Titi ciągle zażenowany postawą sędziego, w kółko mówi o tym, że nie wie co powiedzieć
Przed nami mecz z Reading, Hunt dziś się wypowiadał na temat meczu z Chelsea - jego zdaniem nic wielkiego się nie stało, bo przecież kontuzje się przytrafiają ...
Dobrze, że meczu nie posędziuje pan Riley.
Kanonierzy nigdy nie walczyli z Reading w lidze, ot taka ciekawostka ...
graliśmy z nimi natomiast w FA Cup i pucharze Ligi 5 krotnie. Zawsze wygrywał Arsenal [a przypomnę, że w pucharach krajowych raczej gramy piłkarzami z ławki] stosunek bramek to 10:2 wiadomo na czyją korzyść.
Senderos i Flamini są zdrowi, może zagrają, Martwi brak Eboue, bo coś Hoyte mi nie pasuje w pierwszym składzie.
Lehmanna nominowali do nagrody piłkarza roku w Londynie