Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Juan
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Juan » 20 paź 2006, 9:37

Cóż mogłem napisać odnośnie przedlużenia. Tak jak zauważyłeś oznacza to wzrost zarobków i pewnie kwoty w klauzuli, no ale ta cyfra- 2014, no nie wiedziałem jak swój zachwyt wyrazić :) . Zresztą podoba mi się cała otoczka tego przedłużenia, a więc jej brak. Nie było wielkiego halo jak przy Titim, spekulacji, całego tego szumu medialnego. Dla mnie to wyraźny znak, że jedni i drudzy wiedzieli czego chcą, a że chcą tego co ja to pysznie sie składa :) . Teraz można spokojnie skupić się na lidze, swoją droga to uważam, że po tym cos stało się w meczu z Chelsea piłkarze Reading będą musieli troche stonować i chociaż może to trochę głupio zabrzmieć, bo kto wyobraża sobie mniej twardą grę i to w dodatku z Arsenalem przed własną publicznością? Ale teraz Reading będzie raczej na cenzurowanym i chyba sami zdają sobie z tego sprawę. Co do samego meczu to mecz jak każdy inny. Jedziemy, golimy ich i wracamy z 3 punktami, innej opcji nie widzę, bo uważam, że w tym sezonie szansa na tytuł jest naprawdę duża. Zarówno Chelsea jak i MU są w zasięgu ręki, szczególnie cieszy postawa Chelsea, gdzie aklimatyzacja nowych nabytków trwa strasznie długo, a wg mnie Szewczenko, Ballack i Cole ( :twisted: haaaa on szczególnie ), byli najsłabsi na boisku w meczu z Barceloną(jeśli chodzi o zawodników Chelsea oczywiście). Więc nie ma co dużo gadać trzeba grać swoje i mistrz jest nasz 8)

Wróć do „Anglia”