Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 paź 2006, 12:18

Wiem wiem Coyote o jeszcze innych ruchach na rynku. Trudno było z głowy wymienić wszystkie. Ale to i tak nie zmienia moje opini że zawodza na całej lini. Bo nawet fakt ze doszło tam do kilku waznych zmian - odszedł najlepszy obrońca Squillaci, odszedł świetny Urugwajczyk Javier Ernesto Chevanto, Maicon do Interu, bez użyteczny Bobo Vieri, Kapo do Levante w którym wymiata to i tak żadne usprawiedliwienia dla Laszko Boloniego.

Bo rozumiem Lyon poza zasięgiem ale nawet z obecną kadrą smiało mogli powaczyć o puchary. Poprawcie mnie jak sie myle ale Laszko w Rennes też zacza słabo [blisko spadku] a potem sprawił że zawsze byli wysoko. I ilu piłkarzy wypromował - Petr Cech, potem kolejny bramkarz Szwed - Issakson obecnie chyba Manchester City, Kallstrom, Frei, Gourcuff. W nim upatrywałem szanse na to że szybko Monaco złoży w całośc :? Spaśc nie spadną [oby !] ale kolejny sezon ['] :roll:

J1mmy wychodzi na to że w weekend kibicuje OM :] Wiesz dla czego :P PSG sie dopiero teraz obudziło, Bordeaux dołuje, Monaco ma inne cele :roll: Auxerre zaczeło za słabo [potem sie obudzili ale Lyon już wysoko] a Lille i Lens to nie ten kaliber.

Coyote rozumiem że wpadłeś na dłużej ? :wink: Trzeba pomóc w reklamie Ligue 1 :wink:J1mmy nie bedziemy sami :P To jeszcze czwarty do Brydża by sie przydał...

Aha : Tymczasowe zawieszenie Fraua

Widzieliście jak go trafił ? :? Jak na moje nie zrobił tego specjalnie ale i tak go poniosło :? Zreszta jego reakcja była czytelna - wiedział co zrobił :?

Wróć do „Piłka nożna na świecie”