Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 20 paź 2006, 16:57

Naprawde szkoda, bo pierwsza połowa dała wielkie nadzije na bardzo korzystny wynik. Nie wiem co stało sie w przerwie, ze druzyna wyszła jak dla mnie za pewna i rozluzniona.
W pierwszej polowie Sobol i Mauro zlikwidowali środek pomocy Blacburn i to był klucz, w drugiej było znacnzie gorzej to i wynik był kompletnie inny.
Dobry mecz w wykonaniu Kuby, który od meczu z Portugalia spisuje sie znakomicie, dobrze radził sobie Cleber i Dolha. Najsłabszy Dudka :arrow: dla mnie zawodnik, ktory nigdy nie pokazywał poziomu Wisły Krakow i ngdy nie pokaze. Irytuje mnie powoli Paulista, wiem gra dobrze niekiedy nawet bardzo dobrze, tylko, ze jest wystawiany jako napastnik, a bramek nie strzela. Wczoraj mial jedna mogł z niej strzelic i byłoby po meczu.

Co do przygotowania fizycznego, o ktorym co sie pobrzekuje. Pamietam jak po meczu z Grekami wszyscy mowili, ze Petrescu kapitalnei przygotował zespol, trudno teraz powiedziec, zeby druzyna przez dwa tygodnei to wszystko zatraciła.

Co do fair-play, od kilku miesiecy coraz czesciej zachodza takei sytuacje, ze druzyna dalej gra nie patrzac na lezacego rywala. Sami trenerzy to nakazuja, a szczegolnie w Premiership.

Wróć do „Puchary Europejskie”