Co do tego, ze zawalił ostatnią bramke to chodzi mi o to, ze z niegroznego dosrodkowania graczy Sedanu padła bramka. Nie była to tylko wina kolumbijczyka ale to on powinien 'czyscic' takie wrzutki. A jezeli chodzi o jego obecną forme to masz racje. Po sprowadzeniu z Nantes grał bardzo dobrze, przez co pózniej został jednym z najlepiej zarabiających graczy Ligue 1.Zaza pisze:Coyote miałem na myśli mecz ligowy, ten 4:2 z bramka ale nie ona była najważniejsza. Nie kojaże tego że zawalił ostatnia bramke ? hmm możliwe ale ocene poprawiła mu strzelaona. Choć chyba zgodzisz sie ze jest cieniem gracza z przed 2 sezonów ? Jest chyba najbardzie doświatczony z defensorów PSG wiec i wymaga sie od niego wiele. Ba pamietam czas gdy jego umowa wygasała z PSG [zostało wtedy chyba rok umowy] i był kuszony przez kluby Premiership i Serie A i podpisał nowa umowe bo wiedział że jest pewny gry itd.
Bardzo trafne porównanie. Obaj mają wielkie mozliwosci. Grają w dobrych klubach. W szczytowych momentach kariery zblizali sie do reprezentacji. Przez liczne kontuzje jednak chyba juz niczego wielkiego nie osiągną (Vicente z racji, ze jest młodzy bedzie miał napewno jeszcze czas aby odbudowac forme).Zaza pisze:Aha czyli z Rothenem podobnie jak z Jeleniem - wszystko sie wyjaśni lada dzień Szkoda Francuza ma takiego pecha przez te urazy że To jest podobna sytuacja co Vincente z Valecni - i też lewa flanka, co forma to uraz. Jakieś fatum.
Cristiana Rodrigueza mozna nazwac młodym graczem, ale juz raczej nie Bueno, który ma 26 lat. Pamiętam go jak grał kilka lat temu na Copa America gdzie bardzo dobrze prezentował sie jako napastnik badz ofensywny pomocnik w reprezentacji Urugwaju. Dlatego cieszyłem sie gdy przyszedł w poprzednim sezonie. Jednak z racji tego, ze PSG grało jednym napastnikiem, a pozycja Paulety była i jest niepodwazalna nie miał zbyt wielu okazji do pokazania swoich umiejetnosci, wiec odszedł przed tym sezonem do Sportingu. A Rodriguez nie jest chyba ulubieńcem Lecomb'a, dochodziło juz do scysji miedzy nimi. Tylko rezerwowy.Zaza pisze:A jak Coyote oceniasz tych dwóch młodych Urugwajczyków [teraz chyba jeden został ? ten młodszy ?] o których było tyle hałasu, bo przyznam sie sie juz nie raz miałem sledzić poczynania tego piłkarza zawsze a to zapomina a to nie grał.