Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: olson » 21 paź 2006, 13:31

Przed nami jeden z najwazniejszych meczy ligowych w tym sezonie, wiec warto by bylo cos napisac 8). Statystyki nie przemawiaja na nasza korzysc [18 zwyciestw Werderu, 13 remisow, 9 zwyciestw Bayernu, bramki: 59- 42 dla Bremy], ale zapewne wszyscy sympatycy Bawarczykow maja w pamieci spotkanie sprzed dwoch lat, kiedy wygralismy na Weserstadion 2-1, a przepiekna bramke na wage 3 punktow strzelila wschadzaca gwiazda niemieckiego futbolu- Bastian Schweinsteiger :]. Nie mialbym nic przeciwko, gdyby taki wynik padl dzisiaj. Oba zespoly nie osiagaja w lidze przednich rezultatow, chociaz nie graja zle. Nie mniej jednak forma zarowno Werderu jak i Bayernu na pewno nie jest rowna. Bremenczycy potrafia przegrac 4 mecze z rzedu by za chwile wygrac 3 pod rzad, a podopieczni Magatha tasowac kazdym rezultatem co kolejke. Sam nie wiem, czego sie dzisiaj spodziewac.

Mam nadzieje, ze Felix postawi dzisiaj na te sama jedenastke, co w meczu z Hertha. Zagralismy wtedy bardzo dobrze i taka gre chcialbym zobaczyc dzisiaj na Weser ze strony Bawarczykow.
Ebi pisze:Jakie są Wasze typy i oczekiwania?
Ja stawiam na miniamalna wygrana Bayernu, choc zadowole sie remisem :lol:. Wygramy jedna bramka, 2-1 badz 1-0.

Wróć do „Niemcy”