Chodziło mi o to że jeżeli się coś napisze o ich ocenianiu to nie zwracają na to uwagi tylko robią tak jak oni sądzą, moim zdaniem czasem nie słuszniePasztet napisał:
Jak widać na tym forum nie można zwrócić uwagi MODOM i powiedzieć co źle zrobili bo od razu wielki foch. Przecież oni mają zawsze racje
Mozna. Przeciez sam nam zwracasz uwage, wiec twoja wypowiedz jest bez sensu
kilka miesięcy skąd o tym wiesz? może w Twoim otoczeniu bo one są mi znane od dawna.. ale dobra to jest najmniej ważna sprawa w tym momenciePasztet napisał:
BECKHS możesz sobie podarować TWOJE głupie tekściki o tym że mogę sobie z tąd iść bo znam je na pamięć i są stare jak świat.
Głupie to one nie są. Przynajmniej nie ma w nich karygodnych błędów ortograficznych Stare jak świat? - niemożliwe. Maja dopiero około kilku miesiecy. A mianem "stare jak swiat " cznnosci tak krtoko wykonywanych sie nie nazywa.
SKĄD (Pasztet napisał:
Protestujemy, protestujemy Chcemy sprawiedliwości
Za tego posta tez powiniennes dostac Wp, jezeli juz jestes taki sprawiedliwy
Po Twoich wypowiedziach stwierdzam, ze jestes wspanialym czlowiekiem, ktory walczy o sprawiedliwosc. Szkoda, ze walczysz o sprawiedliwosc (ktora zreszta jest_) na forum a nie w zyciu codziennym.
ale dobra już niechce mi sie o tym gadać i tak zrobicie jak chcecie bo jak już napisałem Wasza decyzja jest niepodważalna
A i mam takie pytanie - czy moderatorów nie obowiązuje regulamin tzn. nie musza go przestrzegać?
z góry dzięki za odpowiedź