Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy » 22 paź 2006, 15:32

Tu cichutko :roll: Choć bez bicia przyznaje, ze sam zapomnialem pisac cos w tym temacie, ale trzeba bedzie sie poprawić.

Wczoraj Juve rozegrało kolejny mecz, na szczeście wygrany 1-0, choć z tego co widziałem na skrócie, gra nie wygląda zbyt różowo. Były lepsze mecze w naszym wykonaniu nawet w tym sezonie. Ale najważniejsze 3 pkt, przyblizające nas do awansu, wiec jestesmy juz na klusie z 2 pkt( i mecz zaległy i mogą nam cos doliczyć :wink: ).

I jeszcze jedno
Prezydent Palermo, Maurizio Zamparini, niespodziewanie przyznał, że da wolną rękę jednemu ze swoich piłkarzy, Barzagliemu, w przeprowadzce do Juventusu Turyn. "Juventus chciał go pozyskać jeszcze w sierpniu, w ostatnich dniach mercato, ale porozumienie nie zostało osiągnięte" - powiedział Zamparini. "Jestem jednak pewien, że Bianconeri powrócą do rozmów następnego lata. Co prawda kontrakt Barzagliego jest ważny do 2010 roku, ale jeśli otrzymamy konkretną ofertę z zadowalającymi nas warunkami, pozwolimy mu odejść."
Jesli top prawda, to mam nadzieje ze Juve złoży odpowiednią ofere (byle szybko zeby nas ktos nie ubiegł) i że Barzagli będzie chciał do nas przejsc. Po tym sezonie, bedzie w sam raz do pary z Jeanem, ktory radzi sobie coraz lepiej i chyba powoli sie odradza.

Wróć do „Włochy”