FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
revan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: revan » 23 paź 2006, 23:01

Gran Derby już zakończone. Na ich temat wszystko zostało już napisane, więc nie chcę się powtarzać (swoją drogą to liczyłem na lepszy prezent urodzinowy :roll: ). Niestety Barcelona wyszła z tej potyczki dodatkowo osłabiona kontuzją Messiego :? . Leo doznał urazu już w pierwszej połowie, po pierwszym z ostrych wejść Emersona, lecz mimo tego chciał grać do końca spotkania(przez godzinę :shock: ). Prawdopodobnie odpoczynek od gry potrwa około tydzień, choć niewykluczone, że młody Argentyńczyk będzie musiał pauzować dłużej (sztab medyczny jest w stosunku do naszego wychowanka bardzo ostrożny, zwłaszcza po perypetiach z ubiegłego sezonu). Jeżeli tak by się stało, to niestety w meczu z Chelsea nie będziemy mogli liczyć na Leo. To byłaby olbrzymia strata.

Edit: a jednak ostanie informacje są bardziej optymistyczne, Leo na pewno opuści mecz z Badaloną w środę (choć pewnie i tak by nie zagrał), nie wiadomo czy wybiegnie na murawę Camp Nou w spotkaniu z Recreativo Huelva, choć jestem więcej niż pewien, że Frank będzie oszczędzał go na wtorek

Wróć do „Hiszpania”