Sklad Arsenalu:
Manuel Almunia, Gael Clichy, Matthew Connolly, Johan Djourou, Philippe Senderos, Neves Denilson(78' Mark Randall), Mathieu Flamini, Alexandre Song, Emmanuel Adebayor (24' Aemand Traore), Jeremie Aliadiere, Theo Walcott.
Jak widzimy Adebayor musial wczesniej zejsc z boiska. Zgral zaledwie 24', kontuzja
Aliadiere strzelil wszystkie bramki. Jedna z nich padla z karnego, sam byl poszkodowanym. Clichy i Senderos zagrali caly mecz, ciekawe czy Wenger postawi na Clichy'ego w meczu z Evertonem
Jestem bardzo zadowolopny z wyciestwa bo gralismy rezerwowym skladem przeciwko druzynie, ktora jest obecnie na 3 miejscu w Championship i na dodatek gralismy na wyjezdzie
Strzelali takze Kanonierzy na wypozyczeniu. Chodzi mi tu o dwoch pilkazy Birmingham, ktorzy w pewien sposob uratowali klub. Juz klasycznie Bendtner jedna pyknal a takze Seba Larsson
Jeszcze odnosnie Aliadiere... Nie wiem jak powazna jest kontuzja Adebayora, ale na ten czas Wenger powinien przesunac Aliadiere do pierwszego skladu. bramki Aliadiere, ale nimi zakrecil...