Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 25 paź 2006, 11:28

guru pisze:Jestem bardzo zadowolopny z wyciestwa bo gralismy rezerwowym skladem przeciwko druzynie, ktora jest obecnie na 3 miejscu w Championship i na dodatek gralismy na wyjezdzie
czy aż takim rezerwowym, ja bym powiedział, ze nie do końca, raczej piłkarze, którzy zagrali nie prezentują jeszcze optymalnej formy, bo sa po kontuzji.
Linia obrony: Senderos, Djourou, Clichy - to praktycznie piłkarze z pierwszego skadu. Żadne rezerwy :P
Almunia, Flamini, Ade, Theo - podobnie, piłkarze, którzy stale są w pierwszej drużynie i dobrze, że zagrali.
ścisła czołówka sobie odpoczęła [Hlab, Rosicky, Cesc, Gallas, Jens, Robin, Titi] czyli gracze, którzy na co dzień występuja na boisku.

Ciesza bramki Aliadiere, ale IMO on nie ma za dużych szans na grę w pierwszym skadzie, chyba, że uraz Ade okaże się poważniejszy, czego nikt by nie chciał.

W kolejnym meczu będziemy walczyć z Evertonem.
Mecz trudny, bo Everton to solidna drużyna z dobrymi graczami, Cahill, Johnson - który przeciez przewodzi tabeli strzelców. Nasza obrona będzie musiała uważać.
Jednak nie obawiam sie tego meczu. Po tym co zobaczyłem w pojedynku z Reading, jestem zadziwiajaco spokojny o formę naszych graczy.
To co wyprawiali ofensywni piłkarze to kosmos, jak to Niggaz lubi mówić :P
Hleb, Robin, Rosicky, Titi, wymiatali wszyscy w tym meczu. Grają na luzie i praktycznie wszytsko im wychodzi.
Czekam z niecierpliwościa na Everton, bo będzie swietne widowisko.

EDIT:
Ade będzie pauzował ok 3 tyg :?

Pora na zmiane ankiety ... już wiadomo, że Kanonierzy mają szanse na mistrza ...
jak to zwykle bywa, zdania są podzielone ...
17% postanowiło podjeść do tematu żartobliwie ... 66% się sprawiedliwie podzieliło pomiędzy 2 mozliwe wyjścia :P

Obrazek

Wróć do „Anglia”