Och, widzę, że ktoś jeszcze o mnie tu pamięta, dziękuje.
Dawno temu przestałem tu pisać, kiedy dostałem rangę. Dziś coś mnie tknęło i sprawdziłem co tu się zmieniło. Okazało się, że nic się nie zmieniło. Zamknięto tylko Knajpę, gdzie można było rozmawiać o wszystkim za to, że rozmawiano w niej o wszystkim. Nie wywarło to na mnie żadnego wrażenia, od kiedy dowiedziałem się, że w Grach forumowych można nabijać. Chyba przez to dostałem rangę (niesamowity wyczyn to był - tak na marginesie), nie wiem kiedy i dlaczego mi ją zdjęto, ale trudno. Zostałem w perfidny sposób upokorzony i obrażony.
Jakby ktoś myślał, że znów zacznę notorycznie napierdalać posty na pilka.pl to się myli, ostatnio trochę częściej piszę na pil***.pl. Na pewno poziom rozmów nie jest wyższy, ale nie we wszystkich tematach. Dobrze, że u Was zwalcza się nabijanie (nawet nabijanie w Grach forumowych). Tam tak nie ma. Może jeszcze napiszę ze dwa trzy posty w tym temacie jeżeli ktoś mi odpisze i zechce się przywitać ze starym dobrym nabijaczem.
Nie chcę Wam tu wytykać błędów i mówić jacy to jesteście źli, jak to robił kiedyś Smithu, jak na moment powrócił, bo nie zamierzam się użalać. Wręcz przeciwnie - uważam, ze dalej jesteście najlepszym forum piłkarskim w sieci (i tak trzymać). Ja po prostu wpadłem tu znienacka i pomyślałem, że przypomnę o sobie.
Muszę przyznać, że fajnie tu się kiedyś gawędziło na wszystkie tematy. Stare dobre czasy minęły.
Przy okazji pozdrawiam wszystkich. Nie będę nikogo wymieniał, bo kogoś zapomnę.