zdaje sie Jeklin (czy jak to sie piszeYukasz pisze:Kto był gościem który komentował z Michałowiczem Question
Myslalem, ze juz skonczyl - takie przynajmniej byly zapowiedzi w koncowce sezonu - widocznie dal sie jeszcze namowic na 1sezonik w mniejszym klubie, czy oni zagraja w jakis pucharach - ULEb -Yukasz pisze:Nie, gra jeszcze, chociaż jak zobaczyłem że go nie ma w składzie Barcy to pomyślałem podobnie Rolling Eyes Fucka gra w Akasvayu Girona, która jak na razie z kompletem pięciu zwycięstw wraz z TAU i Realem zajmuje pierwsze miejsce w tabeli ligi hiszpańskiej. Niestety ten wielki europejski koszykarz ma już 35 lat i zapewne jego gra w Barelonie nie mogła być taka na jaką liczono.
Dzisiaj przez chwile ogladalem OLypiamkos - TAU i musze przyznac ze Gershon z Olympiakosem moze namieszac 0 mnie rozwala tez grecki Shaq - akurat jak patrzylem na ten mecz wsady walil niezle
Co do TAU to widac ze liderzy nie sa w formie
I strata pktYukasz pisze:PS TOTTI GOOOOOOOOOOOLLL Exclamation Exclamation Exclamation Jupi
GROUP A
Olympiacos - Tau Ceramica
97-78 F
GROUP B
Lottomatica - Partizan
65-60 F
GROUP C
Aris - Fenerbahce
66-58 F
Pau-Orthez - Barcelona
66-72 F
Eldo Napoli - CSKA
64-74 F
Jak widac, dzisiaj obylo sie bez niespodzianek ale jutro sobie mysle ze Maccabi przegra