Nawet nie wspominaj o tym meczu...czeher pisze:A jednak prawie, ze wykrakalem przegrana Maccabi - fakt nie przegralo ale dogryweczka byla a co za tym idzie kupon poszedl - no chyba ze gdzies zaliczaja dogyrwke
No nie wiem, wg mnie (choc mogę się mylić) za małą niespodziankę moża uznać wygraną Le Mans z Climamio Bologna 82:71. W końcu liga francuska to nie włoska i myślałem że Włosi wygrają. Inne mecze chyba rzeczywiście zakończyły się wygraną faworytów. Aha była jeszcze jedna dogrywka...czeher pisze:Nie liczac tego meczu to nie bylo zadnych "robaczywek"
Co do meczu Prokomu to widac że Euroliga to cel numer jeden a liga polska jest dla nich daleko, daleko z tyłu. Zaskoczyli mnie wyrównanym meczem z Efesem i przy odrobinie szczęścia mogli pierwszy raz pokonać Turków.
Co sie stao Besokowiczeher pisze:i tak nalezy sie cieszyc z postawy naszych - Ten center jest niezly - Besak- oby tylko kontuzja okazala sie niegrazna
W większości oglądałem ten mecz i byłem pod wrazeniem tego co pokazywał Gortatczeher pisze:trzeba rowniez napisac, ze niezly wystep zanotowal nasz rodak Gortat, ktory zdobyl 12pkt przeciwko Dynamo Moskwa niestety jego druzyna przegrala
Greer po średnio udanym pobycie w Dynamo przeszedł do Napoli i po tym jak był liderem tego zespołu (nawet potrafił sam wygrywać mecze) a drużyna rewelacją rozgrywek został nagrodzony MVP ligi i przeszedł do Milwaukee Bucks gdzie w sparingach prezentuje się całkiem dobrze i może wiele tam osiągnąc. Nie znam jego statystyk ale byli z niego zadowoleni i należy tylko nasłuchiwac wiadomości o dobrej grze.czeher pisze:Greer - niegdys gracz SLaska
Józek w poprzednim sezonie grał gdzieś w Hiszpanii no a teraz nie wiem co się z nim dzieje. Jak go znajdę to podzielę się wiadomościączeher pisze:McNull jescze gra
Jemu zachciało się w wieku 30-kilku lat zawojowac Europę i obecnie gra w Dynamo Moskwa Region gdzie jest jednym z wielu koszykarzy. Nie wiem czy to Dynamo gra w jakichś pucharach ale chyba nie. Byli dużo słabsi od tego Dynamo grającego w Eurolidze i chyba w tym sezonie tak pozostanie.czeher pisze: Jagodnik