Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post autor: metol » 27 paź 2006, 1:03

Wy tutaj tak straszliwie narzekacie, ale co my [kibice Evertonu - w sumie to tylko ja] mamy powiedzieć :P Będziemy grać z Arsenalem, który jak sami dobrze wiecie jest w świetnej formie i to na Emirates. Na dodatek kilku kluczowych zawodników Evertonu boryka się z urazami.

Everton jest zdecydowanie słabszy, na dodatek gra na wyjeździe, do tego dochodzą drobne problemy kadrowe, które raczej nie pomagają. Jakby nie patrzeć będzie bardzo ciężko wywalczyć choć 1 punkt. Jakoś dziwnie nie pałam optymizmem przed tym meczem [z reguły jestem optymistą - z Liverpoolem czy Tottenhamem byłem pewien, że wygramy :P ] Choć w sumie wydaje się, że Everton powoli wraca do formy. Po serii remisów udało się już 2 razy wygrać [Z Sheffield 2-0 i w Carling Cup z Luton 4-0]. Rywale może niezbyt wymagający, ale zwycięstwa dość przekonywujące i dobrze rokujące na przyszłość.
guru pisze:Nie bardzo mi to losowanie w tym roku sie podoba
Z ust mi to wyjąłeś - właśnie miałem to powiedzieć :P

Na szczęście w Carling Cup będziemy grać u siebie i być może uda się stawić jakiś czynny opór.

A zresztą co ja się będę czaił i po co wysnuwam tu jakieś czarne wizje - bądźmy optymistami :wink: Everton wygra 3-0, my jesteśmy super, Wy jesteście dziadowi i dostaniecie niezłe baty. Chowajcie się, bo Everton is coming. W tamtym roku udało się Was rozwalić [hmmmm... 'wygrać' chyba bardziej pasuje] na Goodison Park więc i być może teraz też się uda.

Powodzenia i niech wygra lepszy*

Come on you Blues!

*- pod warunkiem, że tym lepszym będzie Everton.

Wróć do „Anglia”