"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 paź 2006, 10:36

Fieldy ale widać że są dwa rodzaje bredni :P Moze źle sie wyraziłem ale to dwa najwieksze atuty La Gazzetta, bo papierowy meczu już rozegrany i 2;1 dla Milanu :P masz racje co do zaangażowanie, pressingu itd. ale kto jak nie oni mają sprawić że ten mecz będzie wyjądkowy :] Obaj potrafią zrobić coś czego nie jeden nie potrafi :wink:

Jestem zdanie że ten mecz sie rozegra w pomocy i zgodze sie z Tobą że Stanković może byc wiekszym zagrożeniam. Poprzednie derby to mecz Pirlo Veron, tylko Włochowi pomagał w bardzie Seedorf i dla tego Inter nie zdominował środka pola mimo ze grał 5 w drugiej lini a Milan 4 a w zasadzie 3. Pamietamy małego samobója Mancio tuz przed meczem ;wink:

Nie tak przywitać kolege ? hmm kurde to ja chciałem mu to jak najłagodniej napisać by nie zrazić go itd a Ty piszesz nie tak. Czyli co zaczynamy szczekanie cytatami :P raz da mu odpisze i pokaże gdzie bredzi...

Premo ale gol czy nawet początek sezonu to nic w porównaniu do możliwość, bo te Antek ma tuzinkowe. Zresztą chyba sam wiesz jak grał w serie A. I Włosi bardzie do tego pili gdzie jest Antek - czyli brzydki ale złoty chłopiec z Bari ? :P

Wróć do „Włochy”