"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 paź 2006, 11:27

Wybacz że tak ale musze bo jak zaczne pisac referat to sie nie zrozumiemy :wink:
fieldy pisze:A tu przecież pisałes o tym, że Zlatan będzie największym atutem,
Jesli ma to byś mecz o którym nie zapomnimy to Kaka i Ibra muszą wymiatać :] Rozumiez - przydatność dla drużyny to inna sprawa bo trudno nawet porównać prace Patricka w środku pola z atakiem itd. Ale to nie o do chodzi.
fieldy pisze:ale to już nie jest ten zawodnik co był w Ajaxie.

Prosze sie - Fieldy Ajax i Holenderska liga, przeciesz trudno by w serie A grał jak w Holandi :roll: Jakim graczem by nie był. Ba zresztą nawet nie ma pewnosci ze hmm Ronaldino sobie poradził by w serie A. Masz przykład Henryka ? Teraz Król Henryk a kto przypuszczał że tak będzie ?

fieldy pisze:Piszesz o obecnej formie, Zlatan nie jest ani najlepszym asystentem, ani strzelcem zespołu, więc nie wiem, skąd te przeczucia.

My sie chyba całkowicie nie rozumiemy ? :> Przeczytaj co napisałem na temat przeczucie czy typów moich, prasowych i z poprzednich derbów :wink:

Chlopaczek końcówka dobra :P wiesz co mi sie przypomniało ? Nagły wzrost formy Seedorfa przed każdymy derbami :] Pamietasz jak było od czasu transferów ! To że bedzie biegał to pewka :P ale w tych meczach zawsze pokazuje wiecej !

Inter ma jeszcze jeden plus o którym trzeba wspomnieć - nie ma Kata Interu czyli Shevchenki, jedyny człowiek który mógł pobić rekord bramek w meczach derbowych należący do Giuseppe Meazzy ...

Sero ale to tylko bo w całym sezonie chyba Kaka 5 a Pippo 6 :P

Wróć do „Włochy”