"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 27 paź 2006, 11:49

Zaza pisze:Fieldy ale zaczeliśmy rozkładać Zlatana na czescie pierwsze czyli technika - psychika skutecznośc, wizja gry, nerwy itd itd. A przeciesz nikt go w kosmos nie wysyła. Za daleko idziemy, jeśli gazzetta twierdzi że Ibra i Kaka mają wszystko by sprawić ze ten mecz bedzie wyjądkowy to uważasz że nie mają racji ? Oczywiscie może być tak że ktoś "wyjdzie z cienia" ale teraz na tym to polega by wróżyć itd. A trudno tych dwóch gracz nie wymienić w spekulując na "piłkarze meczu" czy coś w tym stylu.
Musze przyznać, że z tym juz bardziej się zgadzam :D
Mówiąc, że mogą zostać piłkarzami spotkania, masz rację. Bo kazdy może. Kaka ma chyba największe szanse na to miano, bo w chwili obecnej jest IMO najlepszym graczem obu ekip. I jakby nie było jest w formie.
Zaza pisze:jeśli gazzetta twierdzi że Ibra i Kaka mają wszystko by sprawić ze ten mecz bedzie wyjądkowy to uważasz że nie mają racji ?
mają rację, ale ... w moim przekonaniu jest kilku graczy [o których pisałem wyżej] którzy mają większe szanse na pokazanie sie z lepszej strony w tym pojedynku. Nie wiem, dlaczego ta gazeta akurat wskazała na Zlatana spośród wszystkich graczy Interu [układ jakiś :think: ]
No bo chyba przyznasz mi racje, że choćby Crespo ma, jesli nie większe, to co najmniej takie same szanse na MVP meczu :P
Zaza pisze:Ale oba kluby maja takich piłkarzy którzy mogą zrobić coś wiecej
i nie koniecznie musza to być napastnicy tacy jak Zlatan :wink:

pozdro

Wróć do „Włochy”