"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 27 paź 2006, 12:13

Narazie nie ogarniam tego co piszecie, bo moje zatkane zatoki nosowe uciskaja mi mózg więc nie odniose się bezpośrednio do waszej dyskusji.

Akurat na Zlatana zbytnio nie licze i nie uwazam aby był kluczowa postacia dla gry Interu. Pewnie w pierwszym składzie wyjdzie, ale potem wejdzie za niego ktoś z dwójki jokerów Cruz i Crespo(zobaczymy kto z nich wyjdzie w podstawowym składzie). Nawet ja sam sie troche zachłysnałem się dyspozycją Szweda w pierwszych meczach sezonu, jednak teraz wszystko wraca do normy. Choc Derby juz wiele widziały i jedyne czego można być w 100% pewnym to wielkiej walki. Patrzac na różnice punktowe to pod większym ciśnieniem graja piłkarze Milanu. Inter może pozwolić sobie na ewentualne straty punktowe, jednak z drugiej strony zwycięstwo w tak prestiżowym meczu jeszcze bardziej mentalnie wzmocni zespoł. A warto w tym momencie utrzymać dystans lub uciec Palermo i Romie. Tymbardziej, że Derby Mediolanu zamykaja te trudniejsza połowke meczy. Choc takie myślenie zazwyczaj bywa zgubne, a punkty jak do tej pory traciliśmy z tymi słabszymi.

Dzień bo Derbach świętuje swoje 19 urodziny i wiem jaki prezent chciałbym dostać.

Forza Inter!
Ostatnio zmieniony 27 paź 2006, 12:14 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”