Yukasz pisze:Nawet nie wspominaj o tym meczu... Teściowa
jakos ten mecz przelecial mi przez palce, nie zauwazylem goYukasz pisze:No nie wiem, wg mnie (choc mogę się mylić) za małą niespodziankę moża uznać wygraną Le Mans z Climamio Bologna 82:71. W końcu liga francuska to nie włoska i myślałem że Włosi wygrają.
w sumie tak groznie to nie wygladalo - uraz barku - doznal kontuzji wtedy, gdy Dalmau dostal czape (czy jak to sie fachowo zwie) poprostu J..... zbil pilke (wszysyc zachwycili sie ta akcja - jak Jordan za najlepszych lat) a Besok przy probie zbiorki zostal uderzony jednak pilke wywalczylYukasz pisze:Co sie stao Besokowi Question
Najdrozszy gracz powiadasz, hmm no w sumie Prokom chcial na sile klasowego centra nawet chodzily pogloski o Spiegelu (? - nie wiem czy dobrze to napisalem :think)
aaaa tak przypomina mi sie, ze kiedys czytalem o tym iz na jakim campie jest ale on juz chyba byl tam na "tetsach" rok temuYukasz pisze:Greer po średnio udanym pobycie w Dynamo przeszedł do Napoli i po tym jak był liderem tego zespołu (nawet potrafił sam wygrywać mecze) a drużyna rewelacją rozgrywek został nagrodzony MVP ligi i przeszedł do Milwaukee Bucks gdzie w sparingach prezentuje się całkiem dobrze i może wiele tam osiągnąc. Nie znam jego statystyk ale byli z niego zadowoleni i należy tylko nasłuchiwac wiadomości o dobrej grze.
No to Jozek dorabia do emeryturyYukasz pisze:Niestety 34 lata chyba robią swoje Rolling Eyes
Nom ciekawePolacy grający za granicą czyli Polska koszem płynąca
Musi wygracYukasz pisze:Jak Prokom chce grać w TOP16 to musi wygrać Twisted Evil
Ale w SOpocie w dalszym ciagu nie moga grac