Euroliga

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 27 paź 2006, 14:47

Yukasz pisze:Nawet nie wspominaj o tym meczu... Teściowa
8) 8) 8)
Yukasz pisze:No nie wiem, wg mnie (choc mogę się mylić) za małą niespodziankę moża uznać wygraną Le Mans z Climamio Bologna 82:71. W końcu liga francuska to nie włoska i myślałem że Włosi wygrają.
jakos ten mecz przelecial mi przez palce, nie zauwazylem go :P chociaz az taka sensacja to nie jest Bologna grala na awayu to jednak zmienia troche postac rzeczy - poza tym wloskie kluby w ostatnich latach wydaje mi sie ze troche traca kontakt z scisla czolowka
Yukasz pisze:Co sie stao Besokowi Question
w sumie tak groznie to nie wygladalo - uraz barku - doznal kontuzji wtedy, gdy Dalmau dostal czape (czy jak to sie fachowo zwie) poprostu J..... zbil pilke (wszysyc zachwycili sie ta akcja - jak Jordan za najlepszych lat) a Besok przy probie zbiorki zostal uderzony jednak pilke wywalczyl 8)
Najdrozszy gracz powiadasz, hmm no w sumie Prokom chcial na sile klasowego centra nawet chodzily pogloski o Spiegelu (? - nie wiem czy dobrze to napisalem :think)
Yukasz pisze:Greer po średnio udanym pobycie w Dynamo przeszedł do Napoli i po tym jak był liderem tego zespołu (nawet potrafił sam wygrywać mecze) a drużyna rewelacją rozgrywek został nagrodzony MVP ligi i przeszedł do Milwaukee Bucks gdzie w sparingach prezentuje się całkiem dobrze i może wiele tam osiągnąc. Nie znam jego statystyk ale byli z niego zadowoleni i należy tylko nasłuchiwac wiadomości o dobrej grze.
aaaa tak przypomina mi sie, ze kiedys czytalem o tym iz na jakim campie jest ale on juz chyba byl tam na "tetsach" rok temu :?: Tak czy owak bylo widac juz za czasow w Slasku ze ma papiery na wielkiego gracza - trzeba trzymac kciuki moze w NBA tez bedzie wymiatac
Yukasz pisze:Niestety 34 lata chyba robią swoje Rolling Eyes
No to Jozek dorabia do emerytury :roll: chociaz Wojcik o 2 lata starszy a gra jakby 3 mlodosc przezywal - co klasa to klasa :lol:
Polacy grający za granicą czyli Polska koszem płynąca
Nom ciekawe
Yukasz pisze:Jak Prokom chce grać w TOP16 to musi wygrać Twisted Evil
Musi wygrac :twisted: :twisted: :twisted: chyba na to postawie - kurs pewnie bedzie niezly - oby Besok zagral :twisted: - jak bedziesz mial jakies info o jaego urazie to pisz.
Ale w SOpocie w dalszym ciagu nie moga grac :?:

Wróć do „Inne sporty”