"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 paź 2006, 16:09

Co ciekawe i troche dziwne narazie spekuluje sie że Milan zagra bez Janka w lewej stronie :roll: I w ataku z duetem Gila Pippo. Cafu nie grał z Chievo, podobnie jak Maldini, Nesta zagrał 30 minut [?], Inzaghi wcale, Gattuso chyba też ok. 30 minut. Warto zwrócić uwage na ławke tylko jeden obrońca. Wrescia wraca fantasista Gourcuff i Ambro !

Milan 4-3-1-2] - 1 Dida - 2 Cafu, 13 Nesta, 4 Kaladze, 3 Maldini - 8 Gattuso, 21 Pirlo, 10 Seedorf - 22 Kakà - 9 Inzaghi, 11 Gilardino.

ławka: 16 Kalac, 25 Bonera, 7 Oliveira, 32 Brocchi, 18 Jankulovski, 20 Gourcuff, 23 Ambrosini.

Inter [4-4-2] - 12 Julio Cesar - 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 11 Grosso, 4Zanetti, 14 Vieira, 15 Dacourt, 5 Stankovic - 8 Ibrahimovic, 18 Crespo.

1 Toldo, 25 Samuel, 7 Figo, 6 Maxwell, 16 Burdisso, 21 Solari, 9 Cruz.

:shock: znów Zanetti w pomocy, ja zauważyłem że na stare lata Mancio odnalazł w min ofensywne usposobienie :wink: Nie żartuje to rodzaj taktyki, a w zasadzie przeniesienie akcentów w grze - po głebszej analizie też doszedłem czemy może nie zagrać Jankulovski - choć sądziłem że jak juz to Zanetti na prawej obronie bo narazie Grosso jest cieniem piłkarza z mundialu. A Mancini w tym sezonie grał Javierem na 4 [!] różnych pozycjach - flanki i pomocy i obrony.

Statystycznie nie mamy ataku :roll: Bo wyliczono że stwarzamy najwiecej okazji [klarownych] w lidze ! a najmniej % ich wykorzystujemy :roll: Jesli Ancelotti zagra duetem Gila Pippo to chyba ma cynk z góry że nie wart skończony :P
fieldy pisze:tu jest pies pogrzebany, Milan praktycznie z Interem zawsze wygrywał, ale wcześniej miał formę - teraz tej formy nie widać,

Uuu mylisz sie :roll: a wiesz ile razy było "no teraz my wygramy !" Milan bez formy itd. Po meczu ['] Mancio wont :wink: np.

Co do komenatrza to ['] już mam płyte na derby :P Bo komentarz Lipińskiego i Milko sprawi że naćpam sie jak dziki zajściem pikarzy na przerwe :P Ale dla braku tego ich lamentów i cukrowanie zrobie wiele :]
Ostatnio zmieniony 27 paź 2006, 16:13 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”