"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 paź 2006, 10:01

LookAsh ja słowa dotrzymałem ... szkoda że Widzew nie :roll: Trudno :? przegrali w drugiej lini ...

No właśnie druga linia, i prawdopodobnie beda zmiany takie troche zaskakujące, Inter zagra obrońcą w pomocy za Figo Zanetti a Milan nie swoim klasycznym 4-3-1-2 a "choinką" Ancelottiego, w Pippo na szpicy i duetem Kaka - Seedorf za plecami. Wtedy w pomocy od lewej, Brocchi [Ambro nie zagra :?] Pirlo - Gattuso. Czyli Brocchi i Gattuso coś a'la model Lippiego - parasole ochronne dla Pirlo.

W obronie to już sam nie wiem kto zagra :roll: Jest tyle koncepcji ze hoho. Nawet taka ze na środku duet Nesta - Maldini a Kala na lewej. Ale ja stawiam na [od lewej] Janek - Kala - Sandro - Pendolino. Choć kto wie ?

Powiem szczerze że system choinki moze mieć swoje znacznie - patrz parasole ochrone i walka Rino i Brocchiego z duetem DM na środku pomocy Interu, a wtedy Pirlo może rozgrywać spokojnie od tyłu ... Bo Mancini z pewnością nakaże wysoko wychodzić swoim DM ale tam już bedą nasze rzeźniki :] Ciekawe jak to bedzie ...

Wróć do „Włochy”